23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rejse fyldt med spænding og uventede udfordringer

Læs om Geopals rejse fra Vedbæk til vores nye hovedkvarter i Farum.

Rejsen til vores nye hovedkvarter i Farum har været lang og snoet, fyldt med både spænding og udfordringer. Fra den indledende idéfase med vores arkitekter til hele byggeprocessen har vi haft mange tanker og følelser undervejs.

Nedtællingen er officielt begyndt, og vi er næsten i mål og kan ikke vente. Vi glæder os til at dele vores næste (og sidste) opdatering, når vi officielt åbner vores nye hjem i Farum.

Tag et kig på vores rejse fra Vedbæk til Farum, fyldt med spænding og uventede udfordringer:

Dristig vision

Det hele startede med en dristig vision. Vi ønskede et kontor, der ikke kun kunne rumme vores voksende team, men også inspirere til kreativitet og samarbejde. I tæt samarbejde med vores arkitekter og indretningsdesignere planlagde vi omhyggeligt hver eneste detalje i det nye kontor i Farum. Vi forestillede os, hvordan hvert enkelt rum ville blive brugt, og hvordan det ville føles at arbejde der.

Forventningen var til at tage og føle på, men det samme var usikkerheden. Hvert trin medførte sine egne udfordringer og tvivl.

Tog vi de rigtige beslutninger? Ville det nye kontor opfylde alle vores behov? Hvornår kunne vi flytte ind?

Forsinkelser og uventede udfordringer

Da byggeriet begyndte, så vi vores vision tage form. Det var spændende at se fremskridtene, men der var også øjeblikke med tvivl og bekymring.

Byggeprojekter går sjældent helt som planlagt, og vores projekt var ingen undtagelse. Vi stod over for forsinkelser og uventede udfordringer, der testede vores tålmodighed og beslutsomhed. Der var tidspunkter, hvor vi spekulerede på, om vi nogensinde ville nå i mål.

Pakning og flytning

Nu, efter måneders hårdt arbejde og beslutsomhed, er vi endelig ved at være færdige. Vores nye domicil er næsten klar, og vores ejendele er begyndt at falde til i vores nye hjem.

Arbejde hjemmefra og nå i mål

Flytningen har dog ikke været uden forhindringer. Mange af os har arbejdet hjemmefra i snart fem uger nu, langt længere end vi oprindeligt havde forventet.

At tilpasse sig denne nye måde at arbejde på har været en jonglering, men vi har klaret det med masser af teamwork og en sund portion humor.

At flytte kan være en blanding af spænding og kaos, og vi føler bestemt begge dele. Processen har været længere og mere kompleks, end vi havde forventet, men vi gør fremskridt hver dag.

Det nye kontor tager form og ser virkelig godt ud. Det er alt, hvad vi forestillede os og mere til, og vi kan ikke vente med at flytte ind og starte dette nye kapitel sammen.

Vi glæder os til at være sammen igen i Farum og arbejde side om side i et rum designet til samarbejde og innovation.

Geopals nye adresse er:

Bygmarken 19
3520 Farum

www.geopal.dk

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.063