23948sdkhjf
Del siden

Geopal System A/S

GEOPAL har siden 1985 udviklet, produceret og serviceret alarmsystemer til effektiv detektering af gasser, dampe og giftige luftarter. Vores brede produktprogram sikrer effektiv beskyttelse af det industrielle arbejdsmiljø.

Høj pålidelighed, stabilitet samt kontinuitet i produktprogrammet er målsætningen for vores udvikling og produktion. Alle vores processer er DS/EN ISO 9001:2015 certificeret, og vi lever op til kravet om dokumentation, registrering og sporbarhed. GEOPAL produkter er kendt for at ligge på et højt kvalitetsmæssigt niveau. Flere af vore produkter er godkendte af Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI), samt hos DEMKO/UL og har opnået ATEX certifikat for produktion.

GEOPAL er en mindre virksomhed beliggende i Vedbæk, nord for København. Virksomheden har en flad organisation med korte kommunikationsveje hvilket gør os meget fleksible og effektive mht. løsninger og service. Vi fokuserer meget på mennesker, både dem vi arbejder for og dem vi arbejder med. Vi samarbejder på alle niveauer, har tillid til hinanden og ser muligheder frem for begrænsninger. Medarbejdernes forskellige kompetencer og erfaring bevirker, at vi kan rådgive og være en professionel og pålidelig sparringspartner for vore kunder.

Professionel servicepartner
Hos Geopal har vi gennem de seneste år opbygget en stor og velfungerende serviceafdeling med kompetente og specialuddannede teknikere. Vores teknikere er jævnt fordelt i Danmark, hvilket sætter os i stand til at tilbyder landsdækkende, hurtig og fleksibel service.
 
Service 24/7
Vi tilbyder service døgnet rundt i tilfælde af akut nedbrud. Alle vores teknikere kører i specialindrettede servicebiler og medbringer alle nødvendige dele og testgasser. Det betyder, at de kan løse stort set alle opgaver uden ventetid - akutte såvel som planlagte.
 
Driftsikkerhed
Vi sikrer høj oppetid i vores kunders produktion ved at minimere risikoen for driftstop og fejlalarmer gennem kontinuerlig service. Alle serviceeftersyn afsluttes med udarbejdelse af servicerapport og aftale om termin for næste serviceeftersyn.
 
Serviceaftale
En serviceaftale sikrer, at AGA anlægget vedligeholdes inden for aftalte tidsintervaller. Kontakt Helle Ryssel Clemmensen +45 29 13 06 24 eller hrc@geopal.dk for at aftale hvordan jeres serviceaftale skal sammensættes.
 
Test og kalibrering
Service, test og kalibrering udføres hos kunden eller på vores værksted.

Læs mere om Geopal på vores website eller kontakt os for at høre mere.

Hovedkontor og Serviceafdeling
Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Telefon: +45 45 67 06 00
E-mail: info@geopal.dk
CVR: 79120618

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148
ATEX, ISO 9001:2015, SIL, DBI reg. Nr. 233.30
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063