23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seasat og KJAER DATA fusionerer.

Seasat og KJAER DATA har fusioneret og etableret en ny kraftfuld enhed, der fokuserer på at optimere satellitkommunikation, cybersikkerhed og IT-infrastruktur. Denne alliance repræsenterer et afgørende skridt i begge virksomheders strategi for at styrke deres position på markedet og levere forbedret værdi til deres kunder.

Seasat, grundlagt i 2004 af Kim Martinsen, har en imponerende track record inden for satellitkommunikation og har etableret sig som en pålidelig partner for både private og offentlige kunder. Med en solid tilstedeværelse inden for maritime og forsvarsindustrierne har Seasat opnået betydelig succes og anerkendelse gennem årene.

KJAER DATA, etableret af Henrik Nyland Kjær i 2003, et veletableret IT-firma med ekspertise inden for cybersikkerhed og IT-løsninger, udgør en ideel partner til Seasats vækststrategi. Deres fokus på ordentlighed og fremragende support stemmer godt overens med Seasats værdier, og det forventes, at de to virksomheder i fællesskab vil kunne udnytte synergierne til at levere endnu bedre løsninger til deres kunder.

Kim Martinsen udtaler: "Vi er meget glade for at kunne annoncere denne strategiske alliance med KJAER DATA. Vi deler samme værdier og visioner for fremtiden, og vi er overbeviste om, at vores kombinerede ekspertise vil bringe os til nye højder."

Henrik Nyland Kjær, direktør for KJAER DATA, tilføjer: "Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Seasat og udnytte vores fælles styrker til at skabe værdi for vores kunder. Denne alliance markerer starten på en spændende rejse for begge virksomheder."

Den nye alliance mellem Seasat og KJAER DATA lover at bringe spændende nye muligheder og løsninger til markedet, samtidig med at den bygger videre på det stærke fundament, som begge virksomheder har etableret gennem årene.

Seasat A/S
Theilgaards Torv 4​
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27004784
P nummer: 1009689660

Kontaktperson

Mads Ebbesen
Salg & Marketing
+45 26883183 meb@seasat.dk

Send til en kollega

0.078