23948sdkhjf
Del siden

Seasat A/S

Seasat A/S har siden 2003 været distributør og systemintegrator af SeaTel VSAT og TV-antenner. Vi har leveret 400+ installationer.

Seasat er specialister indenfor satellitkommunikation til søs. Vi fokuserer på satellitforbindelsen til skibet og det alene. Det betyder at vi sjældent involverer os med netværk og IT-setup på skibet eller har en stor portefølje af andre produkter.

Vi stræber efter at give vores kunder den bedst mulige support - det er simpelthen vores varemærke, og vi stræber efter at være de bedste - ikke de største. Vi tror på avancerede produkter, tjenester og support - så enkelt er det.

Vores tekniske personale har stor maritim viden og viden om, hvordan vores produkter og tjenester påvirker atmosfæren ombord.

SeaTel, nu ejet af Cobham, har lavet stabiliserede antenner i mere end 25 år. Ændringen i ejerskab af SeaTel til Cobham, som også har indkøbt Thrane & Thrane, betyder, at vi også kan levere SAILOR VSAT-systemerne. Seasat A/S er en af de største SeaTel-forhandlere i Europa.

Seasat A/S
Theilgaards Torv 4​
4600 Køge
Danmark
CVR nummer: DK27004784
P nummer: 1009689660
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047