23948sdkhjf
Del siden
Annonce

O-ringe i ekstremt stærk gummi (FFKM)

Har du brug for O-ringe, der kan klare aggressive kemikalier eller meget høje temperaturer? Så er O-ringe i perfluorelastomer (FFKM) svaret.

Tekst af Karina Davids - Kd marketing support.dk

FFKM klarer alle vanskelige miljøer
I aggressive miljøer og på steder, hvor f.eks. høj sikkerhed eller hyppig damprengøring er et krav, har standard­elastomerer ofte ikke de nødvendige egenskaber. Derfor tilbyder vi hos Carsten Holm A/S også O-ringe i specialmaterialet perfluorelastomer, også kaldet FFKM.

Fordelen ved FFKM er, at du både får den unikke kombination af kemisk og termisk stabilitet, der kendetegner polytetrafluorethylen (PTFE), og de elastiske egenskaber fra elastomermaterialer. Det betyder, at FFKM har en høj modstandsdygtighed over for så godt som alle kemikalier samt bl.a. ozon, vejrpåvirkninger, ældning og UV-stråling.

Eksempelvis kan vores FFKM-standardkompound klare temperaturer fra -25 °C til 270 °C (kort tid 300 °C), og vores højtemperaturkompound kan klare fra -15 °C til 330 °C (kort tid 350 °C). Begge kompounder har høj modstandsdygtighed over for damp, aggressive kemikalier, syrer, baser, aminer, organiske og ikke-organiske medier, TBA og MTBE samt estere og ethere. Se oversigten til højre med hvilke temperature FFKM tåler i forhold til andre materialer.

Dag-til-dag-levering
Hos Carsten Holm A/S er  FFKM-standardkompound en del af vores standardsortimentet. Det betyder, at du kan få samme dag-til-dag-levering som på de øvrige produkter.

Kontakt os:
… og få svar på dine spørgsmål på telefon eller e-mail. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – brug vores store viden og know-how om O-ringe i FFKM!

 

Carsten Holm A/S producerer og forhandler standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer, og er med over 135.000 varenumre den største lagerførende virksomhed i branchen. Den familieejede virksomhed blev grundlagt af Carsten Holm i 1979 og ledes i dag af sønnen Ulrik Holm. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Carsten Holm A/S er del af Holm Group. Udover hovedkontoret i Danmark har Holm Group et salgsselskab i Sverige og et i Kina. 

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.062