23948sdkhjf
Del siden

Carsten Holm A/S

Carsten Holm A/S er en familiedrevet virksomhed, der gennem to generationer har opbygget et stort kendskab til markedet. Siden 1979 har Carsten Holm A/S forhandlet, produceret og markedsført såvel standard- som specialpakninger og -pakninger af høj kvalitet til en lang række industrier i både Danmark og udlandet.

I dag er Carsten Holm A/S én af Danmarks førende leverandører af:

Vi råder i dag over et 3200 m2 stort og moderne domicil med 13 fuldautomatiske lagerautomater med over 120.000 varenumre. I egenproduktionen udvikler vi alle former for specialpakninger. Udover domicilet i Danmark har vi eget salgsselskab i Kina. Vi beskæftiger omkring 40 engagerede og fleksible medarbejdere, som alle besidder stor erfaring og knowhow. De gør en forskel og sikrer, at du med Carsten Holm A/S som leverandør får en kompetent og pålidelig samarbejdspartner, uanset om du beskæftiger dig med service udvikling og vedligehold, eller om du er OEM-kunde.

Hver eneste dag arbejder vi målrettet på at skabe værdifulde løsninger for vores kunder. Læs meget mere på vores hjemmeside.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901
40
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063