23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærkt samarbejde med NH3 Solutions

Sammen skaber vi sikre arbejdspladser!

Hos Geopal prioriterer vi sikkerhed og effektivitet i køleeanlæg. Gasovervågning i køleanlæg udføres hvor der er risiko for at en eksplosiv blanding eller giftige gasser kan opstå. Når kølemidlet f.eks. er NH3, CO2 eller propan så skal rummet forsynes med gasalarmer kalibreret for den aktuelle gas. Ved gasudslip skal gasdetektering have til formål at lukke ned for anlægget eller processen, og/eller der kan være tale om varsling af medarbejdere.

 I mange tilfælde samarbejder vi med producenter af køleanlæg, og en af vores værdsatte partnere NH3 Solutions har delt deres erfaring med at arbejde sammen med os:

"Hos NH3 Solutions anvender vi gasalarmsystemer fra Geopal i de køleanlæg, vi producerer, da vi oplever, at de er gennemtestede, af god kvalitet og pålidelige i brug, hvilket øger trygheden for os som producenter af køleanlæg og for vores kunder. Derudover anvender vi Geopal’s serviceafdeling ved serviceeftersyn af de gasalarmsystemer, som vi har ansvar for hos vores kunder. Vi oplever, at montørerne er dygtige, kompetente og venlige. Vi sætter stor pris på det samarbejde, vi har med Geopal, som altid er parate med hjælp og sparring og altid med smilende imødekommenhed.”

Deres feedback taler voluminøst om vores engagement i kvalitet og service, og vi er utrolig tilfredse med samarbejdet!

Det tilhøende billede viser vores central GJ-03R i aktion sammen med køleanlæg fra NH3 Solutions.

Har du styr på køleanlæget, men usikker på sikkerheden? Så kontakt Geopal og høre mere om, hvordan vi sammen kan skabe sikre og trygge arbejdspladser.
 

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047