23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Serieproduktion af komponenter i plast og gummi

I Carsten Holm A/S kan vi meget mere, end du måske ved – udover vores brede sortiment af tætninger og pakninger tilbyder vi fx også serieproduktion af komponenter i plast og gummi.

Tekst af  Karina Davids - kd marketingsupport.dk 

Hos Carsten Holm A/S er vi eksperter i salg og produktion af tætningsløsninger, både standardløsninger og specialfremstillede løsninger, til vores kunder i både ind- og udland.

Vi råder over en stor og moderne egenproduktion, hvor vi blandt andet kan lave serieproduktion af forskellige gummi- og plastemner.

Stort råvarelager
Vi ligger altid inde med et stort udvalg af de mest almindelige råvarer. Se vores udvalg af materialer på vores hjemmeside.  Så vi kan producere langt de fleste typer gummi- og plastemner inden for kort tid.

Serieproduktion
Har du et gummi- eller plastemne, der skal serieproduceres, finder vi gerne den rette kommercielle løsning, der passer til dit behov. Vi har et indgående produkt- og materialekendskab, så vi kan hjælpe og vejlede dig om selv de mest komplicerede gummi- og plastemner. Kontakt vores tekniske afdeling på tlf. 62 62 52 55 eller på send os en mail – så hjælper vi dig i mål.

Carsten Holm A/S producerer og forhandler standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer, og er med over 135.000 varenumre den største lagerførende virksomhed i branchen. Den familieejede virksomhed blev grundlagt af Carsten Holm i 1979 og ledes i dag af sønnen Ulrik Holm. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. 

Virksomheden har hovedkontor, lager og produktion i Ringe på Midtfyn og har derudover salgskontor og lager i Sverige og Kina.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.047