23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FURUNO DANMARK er med til at sætte standarden for maritime kommunikationsløsninger

I den komplekse maritime verden er kommunikation rygraden for effektivitet og sikkerhed. Fra det støjende maskinrummet til kranoperatørens kabine er sikker kommunikation ikke kun en bekvemmelighed, men en kritisk nødvendighed. FURUNO DANMARKs team står i spidsen for at sikre robust kommunikationsinfrastruktur om bord på maritime fartøjer og sætter overlæggeren for pålidelighed og ydeevne.

Opbygning af kommunikationsnetværk fra stævn til hæk


Når det kommer til at udstyre nye maritime konstruktioner, hvad enten det er skibe eller offshore-platforme, er FURUNO DANMARKs team specialister.

Med præcision og ekspertise påtager de sig opgaven med at oprette omfattende kommunikationsnetværk og lader ingen sten være urørte. Fra servere til kabelføring, repeatere til antenner, fastmonterede radioer til håndholdte enheder og de intrikate komponenter i GMDSS-radiosystemet sikrer FURUNO DANMARK, at hver eneste del af kommunikationsinfrastrukturen er omhyggeligt planlagt og udført.

Teamet stopper ikke bare ved installationen; de går langt for at garantere problemfri kommunikation på hvert eneste tomme af fartøjet. Uanset om det handler om at lette kommunikationen mellem maskinrummet og broen eller muliggøre klar dialog mellem kranoperatører og dæksbesætning, dimensionerer og installerer FURUNO DANMARKs dygtige specialister hele løsningen for at eliminere ”blind spots” og sikre konstant klar forbindelse.

Grundig dokumentation og kontinuerlig support

Efter installationen fortsætter FURUNO DANMARKs service med omfattende dokumentation af alle aspekter af kommunikationsopsætningen. Uanset om det er servere, gateways, hvert eneste kabel, stik, repeater, og antenne, så testes og dokumenteres de omhyggeligt for at sikre driften, men også nem vedligeholdelse og fejlfinding i fremtiden.

FURUNO DANMARKs specialister yder også afgørende support til eksisterende installationer. Uanset om det drejer sig om opdatering af DMR eller Tetra-netværk, dokumentation af signalstyrker overalt ombord, med detaljerede rapporter og heatmaps eller omfattende gennemgang af kabler, stik, antenner og repeatere, så sikrer FURUNO DANMARK, at kommunikationsinfrastrukturen forbedres eller forbliver på et højt ydelsesniveau.
Servicen omfatter også lovpligtig GMDSS radiosyn samt ”omflagning”.

Stevn ud med tillid

I den uforudsigelige maritime verden er tillid til kommunikationsinfrastrukturen ikke til forhandling. Med FURUNO DANMARKs team ved roret kan maritime operatører sejle med forsikringen om, at deres kommunikationssystemer ikke kun er på niveau, men sætter standarden for ”best quality”. Fra installation til løbende support sikrer FURUNO DANMARK pålidelig kommunikation, selv under de mest udfordrende forhold.

FURUNO DANMARK udfører service world wide

I skrivende stund er FURUNO DANMARK i gang med, eller på vej til, at lave installationer eller udføre service hos kunder i den Mexicanske Golf, Sydamerika, Afrika og Asien. Vi opererer naturligvis også ombord på skibe og Offshore Rigs i Danmark, Norge, Færøerne, Grønland, Tyskland, Holland og Spanien.

 

Om FURUNO DANMARK

FURUNO DANMARK er en førende leverandør af maritime kommunikations-, navigations- og elektronikløsninger. Med fokus på kvalitet, pålidelighed og innovation er FURUNO DANMARKs team af specialister dedikeret til at imødekomme de unikke behov i den maritime industri. Fra udstyr til fartøjer til løbende support leverer FURUNO DANMARK topmoderne løsninger, der giver maritime operatører mulighed for at navigere med tillid.

Følg os på LinkedIn

Furuno Danmark A/S
Hammerholmen 44-48
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10999731
P nummer: 1003161219

Kontaktperson

KLH
Kim Lauridsen Hansen
Sales & Product Manager MobCom
+45 73121904 klh@furuno.dk

Send til en kollega

0.063