23948sdkhjf
Del siden

Furuno Danmark A/S

FURUNO DANMARK A/S beskæftiger sig bl.a. med kommunikationsløsninger indenfor industrien. Vi tilpasser kommunikationsløsningen til virksomhedens behov og vi gør det muligt, at kombinere alle former for kommunikation (Mobil, lukkede VHF/UHF systemer, digital og analog mv.). Ligeledes er det muligt at kommunikere under alle støjforhold og andre omgivelses påvirkninger. 

Vi har igennem mange år beskæftiget sig med projektering af kommunikationsløsninger til skibe, offshoreanlæg og nybygninger, ligesom vi også beskæftiger os med udskiftning af ældre eller defekt udstyr. Læs mere om vores marineløsninger på vores hjemmeside.

I Danmark har vi afdelinger i Esbjerg og i Skagen og beskæftiger i alt ca. 55 medarbejdere fordelt på en række fagområder, der sikrer, at vi kan imødekomme enhver opgave fra projektering til levering og installation samt service og drift af leverede løsninger. Tillige gennemføres kurser og uddannelse af navigatører og teknikere ved FURUNOs egne undervisningsfaciliteter og brosimulatorer.

Vi følger processen fra start til aflevering og vi har med vores mangeårige erfaring med klasseregler, systemtegninger, antenneplaner mv. et solidt udgangspunkt for at kunne indtræde som professionel og kompetent rådgiver i en kompliceret proces.

Det er vores klare målsætning fortsat at være på forkant med de seneste teknologiske landvindinger. 

Furuno Danmark A/S
Hammerholmen 44-48
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK10999731
P nummer: 1003161219
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047