23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ESVAGT og KMC Line underskriver hensigtserklæring om offshore vindsamarbejde i Korea

Koreansk havvind har et betydeligt potentiale, som danske ESVAGT og koreanske KMC Line vil forløse i nyt samarbejde.

Koreansk havvind har et betydeligt potentiale, som danske ESVAGT og koreanske KMC Line vil forløse i nyt samarbejde. 

Europas førende maritime operatør på havvind, ESVAGT, har ambitioner om at hjælpe sine kunder globalt med at muliggøre den grønne omstilling. Nu indtræder ESVAGT også på det koreanske hav vind marked gennem et strategisk partnerskab med det velansete koreanske rederi, KMC Line.

 Under overværelse af den koreanske ambassadør i Danmark, Hyong Gil Kim; den danske ambassadør i Korea, Svend Olling, samt adm. direktør Anne H. Steffensen fra Dansker Rederier, har de to rederier netop underskrevet en hensigtserklæring om at samarbejde for at forløse det store potentiale for vedvarende energiproduktion i Korea:

”Vi er meget stolte over at have underskrevet denne intentionsaftale med KMC Line og ser frem til et frugtbart partnerskab,” siger Peter Lytzen, CEO i ESVAGT:

”Vi er ikke i tvivl om, at ESVAGT sammen med KMC Line står meget stærkt, hvor KMC Line med deres tilstedeværelse i Korea som et velrenommeret rederi og ESVAGTs ekspertise fra Europa som førende SOV operatør sammen kan tilbyde den voksende koreanske offshore vindindustri en førsteklasses service,” siger han.

Det er netop kombinationen af de to rederiers respektive styrker, der er det nye partnerskabs stærkeste kort til at sikre sig en betydelig markedsposition i den offshore værdikæde, som nu skal bygges i Korea, siger KMC Lines CEO, James Jonghoon Kim.

"KMC Line er dedikeret til at hjælpe med at udvikle offshore vind i Korea, og vi er glade for at samarbejde med en markedsleder som ESVAGT. I fællesskab kan vi levere et kompetent og kvalitetsbevidst service til offshore vind og hjælpe energiomstillingen i Korea i mange år fremover," siger James Jonghoon Kim.

Esvagt A/S
Dokvej 4
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK60698813
P nummer: 1002234711

Send til en kollega

0.047