23948sdkhjf
Del siden

Esvagt A/S

ESVAGT er eksperter i sikkerhed og support til søs. Vores mission er at gøre havet til en sikker arbejdsplads. Vi har indtil videre reddet 149 liv.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore vind og olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service .

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor teknikerne bor ombord. SOV'erne er fuldt udstyret med bl.a. reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT opererer primært i og omkring Nordsøen og Barentshavet. Vores flåde består af mere end 40 moderne offshore skibe, der er specialdesignet til operationer i barske vejrforhold.

ESVAGTs base ligger omkring Dokhavnen i Esbjerg og omfatter kontor, workshop og øvrige faciliteter, hvorfra vi kan håndtere alle operationer. ESVAGT har mere end 1300 medarbejdere on- og offshore.

Esvagt A/S
Dokvej 4
6700 Esbjerg
Danmark
CVR nummer: DK60698813
P nummer: 1002234711
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.06