23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du være vores nye servicetekniker?

Geopal udvikler, producerer og sælger alarmsystemer til detektering af gasser/dampe, kulilte, oxygen, kuldioxid m.m. til brug i forskellige industrier. Desuden udfører vi service og reparationer på vores produkter hos vores kunder. Hos Geopal er sikkerhed og kvalitet vores førsteprioritet, da vores gasalarmer hænger i store dele af verden og hver dag er med til at sikre menneskeliv. Vi har i de seneste år oplevet en stigende vækst, som vi forventer fortsætter. Derfor søger vi en selvstændig servicetekniker til vores kunder i Midt- og Sydjylland samt på Fyn.

Jobbet
Jobbet som servicetekniker hos os er ikke helt som mange andre serviceteknikerjobs. Hos os får du ansvar for hele værdikæden. Det betyder, at du selv planlægger dine besøg og udfører arbejdet hos vores kunder, som alle bor i Midt- og Sydjylland samt på store dele af Fyn. Efter dine besøg hos kunderne udarbejder du servicerapporter, ligesom du selv fakturerer dit arbejde. Alt sammen efter en grundig oplæring, ud fra velbeskrevne processer og med masser af support fra dine kolleger, selvfølgelig.

Du bliver en del af et serviceteam, som består af fire kolleger i Jylland/Fyn og ni kolleger på Sjælland. Vi arbejder alle selvstændigt med vores egne kunder, men vi har af og til opgaver, som kræver, at vi er to til at udføre jobbet. Det betyder, at vi er gode til at opbygge nære relationer med hinanden. Du vil overtage opgaver hos eksisterende kunder, ligesom du vil få nye opgaver og ansvar hos nye kunder.

Du skal forvente minimum en uges oplæring på Sjælland, før du bliver sluppet løs med sidemandsoplæring af dine nærmeste kolleger i dit eget område.

Der kan af og til blive behov for din ekspertise til at løse serviceopgaver på Sjælland og i enkelte tilfælde i udlandet. Derfor forventer vi, at du har mulighed for at være fleksibel i disse tilfælde.

Hvem er du?
Du har en el-teknisk baggrund - gerne (industri)elektriker, elektroniktekniker eller lign. Du behøver ikke have erfaring fra branchen, men du er drevet af lysten og viljen til at arbejde med servicering af tekniske løsninger. Hos os og i jobbet er viljen til at ville og lysten til at kunne det absolut vigtigste – så lærer vi dig resten.

Du er initiativrig og løsningsorienteret og stortrives i et miljø, hvor du arbejder alene og selvstændigt, skal tænke selv og har indflydelse på din hverdag.

Som person er du serviceminded, nysgerrig, omgængelig og pligtopfyldende. Du er drevet af at arbejde alene, mens du samtidig trives med at være en del af helheden. Du har en faglig stolthed, der gør, at du gerne strækker dig lidt ekstra for at levere det bedste service til vores kunder.

Du har selvfølgelig kørekort og kan fremvise en ren straffeattest.

Om os
I Geopal er vi i dag 28 medarbejdere, der arbejder tæt sammen for at sikre, at vi altid leverer produkter og services af høj kvalitet til vores kunder.

Sikkerhed og kvalitet er i højsæde hos alle medarbejdere i Geopal, fordi driftsikkerheden i vores produkter redder menneskeliv.

Vi har en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi har et godt og problemfrit samarbejde på tværs af organisationen, som er båret af tillid til hinanden og til, at alle gør deres bedste hver eneste dag.

Vi er meget bevidste om, at det er mennesker, der gør forskellen i vores produkter og hos vores kunder. Derfor bestræber vi os altid på at opføre os ordentligt, så alle medarbejdere oplever et trygt og godt arbejdsmiljø. Det betyder samtidig, at vi har en forventning om, at alle medarbejdere gør det samme over for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi sætter pris på vores forskelligartede kompetencer og erfaringer og anvender dem aktivt i vores professionelle rådgivning og sparring med vores kunder og med hinanden.

Vi tilbyder
Som vi har forsøgt at beskrive i stillingsopslaget, får du hos os masser af ansvar, frihed og indflydelse på din hverdag. Du får gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø samt stor fleksibilitet og en afvekslende hverdag.

Din lønpakke vil svare til markedsniveauet og vil indeholde pensions- og sundhedsordning.

Ansøgning
Hvis du kan se dig selv i jobbet, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning her, hvor du beskriver, hvorfor vi lige netop skal ansætte dig - også selvfølgelig dit CV.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send heller din ansøgning i dag end i morgen.

Vi har bedt Helle Høyen fra Human@work hjælpe os gennem rekrutteringsprocessen, som vil bestå af både samtaler og en styrkeanalyse.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, som er relevante før du sender din ansøgning, er du velkommen til at ringe til servicechef Helle Ryssel Clemmensen på telefon 2913 0624.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 GEOPAL® udvikler og producerer alarmsystemer til detektering af gasser/dampe, kulilte, oxygen, kuldioxid mv. til brug i industrien. Endvidere udfører vi service og reparationer på egne produkter. GEOPAL® produkter er kendt for sit høje kvalitetsniveau, hvoraf flere er godkendt af Dansk Brandteknisk Institut. Vi er ISO 9001:2015, ATEX og IECEx certificerede. GEOPAL® lægger stor vægt på kvalitet - at være troværdige og yde vores kunder en professionel rådgivning og service. GEOPAL® har ca. 28 ansatte og er beliggende i Vedbæk nord for København med afdeling i Vejle. Indenfor de næste måneder flytter GEOPAL® til Farum.

Læs mere om Geopal på vores hjemmeside.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.052