23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Årets SMV - Direktør 2024

Christian Møller fra Geopal er indstillet til Årets SMV - Direktør 2024.

Hvert år hylder Årets SMV ildsjælene bag de små og mellemstore virksomheder. Årets SMV ønsker at fejre og ære de enkeltpersoner, der er med til at drive og udvikle SMV’erne i Danmark.

Årets SMV inddeles i tre forskellige kategorier:

  • Årets SMV - Bestyrelse
  • Årets SMV - ESG
  • Årets SMV - Direktør

Vi er stolte af at meddele, at Geopals egen Christian Møller er indstillet til Årets SMV - Direktør 2024!

Fra åretssmv.dk: ".. fremhæver ‘Årets SMV – Direktør’ en person eller et team, der fortjener stor anerkendelse for deres indsats og bedrifter. ‘Årets SMV – Direktør’ gives til en ildsjæl eller en gruppe af ildsjæle, der har formået at skabe solid fremgang ved at udvikle virksomheden til gavn for kunder, medarbejdere og andre interessenter. Prisen dedikeres til en eller flere personer, der på baggrund af deres indsatser har skabt en sund økonomi og en god arbejdsplads."

Vi er dybt beærede over, at Christian er indstillet til denne prestigefyldte pris, og vi håber naturligvis, at han går hele vejen!

Sidste uge besøgte Casper Vinter Gyldenvang og Steen Hirschsprung fra Jyske Bank, en af samarbejdspartnerne bag Årets SMV, vores kontor i Vedbæk for at interviewe Christian og høre mere om hans indsats og bedrifter i Geopal.

Efter interviewet udtalte Steen Hirschsprung: "Christian har sammen med sit team skabt imponerende resultater i virksomheden baseret på best-in-class produkter, et stærkt service-koncept og ikke mindst en unik virksomhedskultur, hvor medarbejdernes evige udvikling - og dermed tryghed i ansættelsen - prioriteres højt. Tak til Christian for et par inspirerende timer. Det står mig klart hvorfor Christian fortjent er indstillet til Årets SMV - Direktør."

Vi takker for de rosende ord og er overbeviste om, at Christian er en værdig kandidat til prisen som Årets SMV - Direktør!

Alle udvalgte indstillede kandidater bliver interviewet, og herefter i midt marts udvælges tre finalister i hver kategori af en jury.
Awardshowet finder sted den 16. maj 2024 i Kolding, og vi skal heldigvis ikke noget den dag!

Vi krydser fingre og håber på det bedste!

Læs mere om Årets SMV her.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.062