23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du være med til at producere gasalarmer til hele verden?

Du bliver en del af vores produktionsteam, som består af 5 medarbejdere, der varetager mange alsidige opgaver bestående af samling, montage, test og kalibrering af vores detektorer og systemer. Geopal udvikler, producerer og sælger alarmsystemer til detektering af gasser/dampe, kulilte, oxygen, kuldioxid m.m. til brug i forskellige industrier. Hos Geopal er sikkerhed og kvalitet vores førsteprioritet, da vores gasalarmer hænger i store dele af verden og hver dag er med til at sikre menneskeliv. Så vil du være med til at sikre arbejdspladser, og er du vild med giftige og eksplosive gasser - så send din ansøgning til os i dag!

Jobbet
Du bliver en del af vores produktionsteam, som består af 5 medarbejdere, der varetager mange alsidige opgaver bestående af samling, montage, test og kalibrering af vores detektorer og systemer. Derudover varetages produktionsdokumentation og produktionsmodning, i tæt samarbejde med vores tekniske udviklingsafdeling, også af vores dygtige produktionsteam.
Du vil opleve, at jobbet byder på perioder med komplekse kundespecifikke løsninger og dage med håndtering af produktionsserier.

Hver medarbejder bidrager med sine kompetencer inden for de områder, hvor deres uddannelse, erfaring, viden og interesse ligger. Alle er lige vigtige og ingen kan undværes, og fordi alle er en del af et team, hjælper alle hinanden og går en ekstra mil for at få tingene til at lykkes.

Vores produkter er alle udviklet i huset, mens produktion af print og halvfabrikatet hovedsageligt bliver produceret hos underleverandører i udlandet. Derfor står vores produktionsteam primært for slutsamling samt test og kalibrering.

Hvem er du
Din baggrund kan være alsidig. Måske er du el-tekniker, måske er du elektronikmekaniker eller måske har du en helt anden baggrund, som har ledt dig ind i produktionsverdenen. Det vigtigste for os er, at du brænder for en hverdag, hvor du håndterer tekniske produkter af høj kompleksitet og kvalitet.

Du er initiativrig og løsningsorienteret og trives bedst i et miljø, hvor du skal tænke selv og har indflydelse på, hvordan vi i fællesskab leverer det bedste resultat.

Som person er du nysgerrig, omgængelig og pligtopfyldende. Du er drevet af at være en del af helheden, og bidrager som det mest naturlige for dig til at få opgaver og problemstillinger løst – også selv om det måske ikke lige ligger inden for dit fagområde. Du har en faglig stolthed der gør, at du gerne strækker dig lidt ekstra for at levere det bedste produkt til vores kunder.

Om os
Vi er i dag 28 medarbejdere der arbejder tæt sammen for at sikre, at vi altid leverer produkter og services af høj kvalitet til vores kunder.
Sikkerhed og kvalitet er i højsæde hos alle medarbejdere i Geopal, fordi driftsikkerheden i vores produkter redder menneskeliv.

Vi har en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
Vi har et godt og problemfrit samarbejde på tværs af organisationen, som er båret af tillid til hinanden og til, at alle gør deres bedste hver eneste dag.

Vi er meget bevidste om, at det er mennesker, der gør forskellen i vores produkter og hos vores kunder. Derfor bestræber vi os altid på, at opføre os ordentligt, så alle medarbejdere oplever et trygt og godt arbejdsmiljø. Det betyder samtidig, at vi har en forventning om, at alle medarbejdere gør det samme overfor vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi sætter pris på vores forskelligartede kompetencer og erfaringer, og anvender dem aktivt i vores professionelle rådgivning og sparring med vores kunder og med hinanden.

Vi tilbyder
Som vi har forsøgt at beskrive i stillingsopslaget, får du hos os gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø samt stor fleksibilitet og en afvekslende hverdag.
Din lønpakke vil svare til markedsniveauet og vil indeholde pensions- og sundhedsordning.

Ansøgning
Hvis du kan se dig selv i jobbet, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning her hvor du beskriver, hvorfor vi lige netop skal ansætte dig – også selvfølgelig dit CV.
Vi indkalder løbende til samtaler, så send heller din ansøgning i dag end i morgen.
Vi har bedt Helle Høyen fra Human@work hjælpe os gennem rekrutteringsprocessen, som vil bestå af både samtaler og en styrkeanalyse.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, som er relevante før du sender din ansøgning, er du velkommen til at sende en mail til Susanne Myrup på mailadressen sm@geopal.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Geopal udvikler, producerer og sælger alarmsystemer til detektering af gasser/dampe, kulilte, oxygen, kuldioxid m.m. til brug i forskellige industrier. Desuden udfører vi service og reparationer på vores produkter hos vores kunder. Hos Geopal er sikkerhed og kvalitet vores førsteprioritet, da vores gasalarmer hænger i store dele af verden og hver dag er med til at sikre menneskeliv.

Vi har i de seneste år oplevet en stigende vækst, som vi forventer fortsætter. Derfor søger vi en dygtig og pligtopfyldende medarbejder til vores produktionsteam i vores nye lokaler i Farum, som vi forventer at flytte ind i til maj.

Læs mere om Geopal på vores hjemmeside.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047