23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overvejer du også STARLINK?

Starlink har taget den maritime verden med storm og tilbyder hidtil uhørte hastigheder på internet forbindelse til søs. Men der er flere ting du bør være opmærksom på hvis du overvejer en Starlink løsning!

I Seasat har vi installeret hundredvis af Starlink systemer til søs på ganske kort tid. Det er en glimrende løsning, men der er flere ting du bør have for øje. Jeg har begrænset mig til 5 nedenfor:

Starlink tilbyder ingen garantier på hverken performance, hastighed, oppetid, tilgængelighed, priser eller betingelser. Det er en take-it-or-leave-it løsning og Starlink forbeholder sig ret til at ændre alting med kort varsel. 


Dækningen er teknisk set global, men betinget af nationale godkendelser for hver enkel nation. Det betyder at der er dækning globalt i internationalt farvand, men kun i territorialt farvand hos de lande hvor Starlink har en godkendelse.
Alle maritime abonnementer har et data-loft. Rammer man loftet vil servicen enten lukke ned, eller man bliver faktureret for overforbrug.
Dvs. man bør have en løsning på plads der som minimum kan monitorere forbruget.


Starlink er sjældent den eneste kommunikations-løsning på et skib. Når der kommer flere kommunikations-input, såsom VSAT, 4G, Starlink, Iridium (WAN’s), er der behov for en løsning der kan håndtere adskillige WAN inputs. Kig efter en løsning der kan håndtere flere WAN inputs intelligent, så den samlede kommunikations-løsning optimeres.


Er der behov for backup eller supplement til Starlink?
Kommunikations-løsningen på et skib er i stigende grad ”kritisk infrastruktur” i takt med at der etableres flere løsninger ombord der kræver internetforbindelse. Da Starlink ikke tilbyder nogen garantier, bør man overveje mulighederne for en eller flere solide backup løsninger der kan tages i brug ved nedbrud, eller supplerende løsninger der fungerer sideløbende. 
Er du stadig nysgerrig, så tag endelig fat i mig for en uddybende snak. Min kontaktinfo står her til højre, eller du kan booke mig direkte her: https://www.seasat.dk/starlink.aspx

Seasat A/S
Theilgaards Torv 4​
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27004784
P nummer: 1009689660

Kontaktperson

Mads Ebbesen
Salg & Marketing
+45 26883183 meb@seasat.dk

Send til en kollega

0.046