23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra Atomkraft til Brygmesterens Kunst

Geopal har sponsoret klasse M6C fra Maskinmesterskolen København til deres faglige studietur til Barcelona

Geopal er stolte over at have sponsoreret klasse M6C fra Maskinmesterskolen København til deres studietur til Barcelona. Skolen specialiserer sig i drift og vedligehold af energisystemer, tekniske anlæg og installationer.

I Barcelona havde klassen mulighed for at besøge relevante virksomheder for at få praktisk erfaring og sætte teorierne, de lærer i deres daglige studier, i en kontekst. I deres rapport fremhævede de to virksomhedsbesøg;

Ascó Atomkraftværk
"Gennem informativ præsentation fik vi indblik i anlæggets tekniske aspekter og dets rolle i spansk energiproduktion. Trods begrænset adgang til selve anlægget blev vores forståelse for atomkraftens kompleksitet forstærket, og vi fik værdifuld indsigt i både fordele og ulemper ved denne energikilde."

Estrella Damm Bryggeri
"Vi fulgte øllets rejse fra byg- og rismarkerne til gæringstankene og tappeanlægget. Den detaljerede gennemgang af produktionsprocessen og betoningen af 100% naturlige ingredienser satte vores øl kundskaber i perspektiv. Vi fik tilmed indsigt i produktionen, der var fuldt automatiseret, hvilket vækkede fascination hos de fleste. Efter endt rundvisning fik vi desuden lov til at smage på øllene."

Turen kombinerede faglig indsigt og virksomhedsbesøg med sociale aktiviteter, og det lyder bestemt til at have været en meget lærerig og spændende rejse! Og hvem ved, måske er de vendt tilbage med en nyfundet passion for gasdetektering - det virkelige "brændstof" til deres fremtidige succes!

Hold øje med disse kommende maskinmestre; vi er overbeviste om, at der vil være stor efterspørgsel efter deres færdigheder!

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047