23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Geopal Serviceteam Udvider

To nye serviceteknikere til Jylland og Fyn

Et varmt velkommen til Geopals to nye serviceteknikere, Jan Neergaard og Michael Christiansen!

Jan og Michael er blevet en del af Service Vest og vil derfor primært foretage servicebesøg hos vores kunder på Jylland og Fyn.

Jan er uddannet automatikmekaniker. I sin fritid nyder han musikkens toner samt at bygge LEGO, når han altså ikke dyrker sport. Jan er en ægte atlet, der enten hopper op på cyklen eller ned i poolen, eller også løber han maraton! Han nyder også at se andre dyrke sport og kan specielt godt lide at følge med i ishockey, atletik og håndbold.

Michael er uddannet industritekniker og er en dedikeret sportsentusiast! Hans hjerte banker for Arsenal, som er hans foretrukne fodboldklub, og så har han været fan af det danske ishockeyhold, White Hawks, siden han var spæd. Når han ikke er engageret i sportens verden, nyder han at spille computer og løbe en tur.

Vi er meget begejstrede for udvidelsen af vores serviceteam i Vest og ser frem til at lære både Jan og Michael bedre at kende! Velkommen til holdet, sportsstjerner!

Har din gasalarm snart behov for et besøg fra en af vores serviceteknikere, eksempelvis Jan eller Michael? Så kontakt os, og vi sender en kyndig tekniker ud til dig!

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.062