23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig hjælp til specialtætningsløsninger

Tætningsspecialisten Carsten Holm A/S har et standardsortiment på over 135.000 varenumre. Alligevel kan der være tætninger, der skal specialudvikles – og der har virksomhedens supportafdeling specialisterne, som hjælper kunden med den rigtige løsning.

Tekst af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

Specialtætninger til nyudviklet udstyr
Når OEM’er udvikler nyt udstyr og har brug for nye tætninger eller pakninger, er det ikke altid ligetil at vælge den optimale løsning, der opfylder alle krav. I nogle tilfælde findes tætningen slet ikke, men skal konstrueres helt fra bunden.

Det kræver ekspertviden om materialevalg, dimensionering, design og applikationsområder, som mange virksomheder ikke råder over.

Support fra erfarne specialister
I den tekniske supportafdeling hos Carsten Holm A/S er medarbejderne fageksperter, som har arbejdet med tætninger og anvendelsesområder i rigtigt mange år.

Supportmedarbejdernes brede og dybe erfaring betyder, at de kan vejlede og hjælpe kunderne med design af selv meget komplicerede tætningsløsninger, og ved hjælp af den nyeste computerteknik og 3D-scannere kan de også visualisere den endelige konstruktion.

Egenproduktion sparer tid
Carsten Holm A/S har produktion i fabrikken på Fyn og råder over en højteknologisk maskinpark med topmoderne CNC-maskiner plus et stort lager af råmaterialer. Det betyder, at når tegningerne til den nye tætning er klar, kan der umiddelbart fremstilles en prototype, og derefter kan den fleksible produktion levere både små og store serier.

Alle produkter gennemgår naturligvis dokumenteret kvalitetskontrol.

Kontakt os
Har du også brug for specielle tætninger til et nyt produkt? Så kontakt os på telefon 62 62 52 55 eller på e-mail.

 

Om os
Carsten Holm A/S producerer og forhandler standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer, og er med over 135.000 varenumre den største lagerførende virksomhed i branchen. Den familieejede virksomhed blev grundlagt af Carsten Holm i 1979 og ledes i dag af sønnen Ulrik Holm. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. 

Virksomheden har hovedkontor, lager og produktion i Ringe på Midtfyn og har derudover salgskontor og lager i Sverige og Kina.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.078