23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dokumentation og sporbarhed

Kvalitetssikring og kvalitetskontrol er nøgleord hos mange af kunderne hos Carsten Holm A/S. Derfor har vi også en kvalitetsafdeling, der sørger for al den sporbarhed og dokumentation, de forskellige kunder har brug for. Det giver tryghed og tillid!

Tekst af Karina Davids -kdmarketingsupport.dk 

Kvalitetssikring i højsædet
I blandt andet fødevareindustrien og medicinal- og energisektoren kan selv en lille lækage i produktionsmaskineriet eller et slutprodukt have store konsekvenser, både menneskeligt og økonomisk. Det betyder, at alle leverandører skal have fuldstændig styr på deres processer og skal kunne dokumentere, at de leverer den påkrævede kvalitet.

Hos Carsten Holm A/S har vi kvalitet i højsædet – og det kan vi dokumentere. Alt efter hvad vores kunder har behov for, udfører vores kvalitetsafdeling dagligt kontrol, måling og nummerering af både indkøbte varer og egenproducerede varer, så kunderne får den nødvendige dokumentation.

Sporbarhed i hele værdikæden
I det heldigvis yderst sjældne tilfælde, at der opstår fejl i en kundes produktion, er der derfor fuld sporbarhed på de leverede tætninger og pakninger tilbage i hele vores værdikæde. Vi gemmer alle målinger i vores database, så vi altid kan gå tilbage og finde en specifik måling.

Hvis fejlen skyldes tætningen, kan kunden derfor identificere præcis hvilket batch, der skal tilbagekaldes (ligesom man kender det fra automobilindustrien). Det er en sporbarhed, der kan spare kunden for store beløb.

Avanceret måleudstyr
Vores kvalitetsafdeling råder over avanceret måleudstyr, eksempelvis GOM-inspektion til 2D-målinger og Atos Core-fotometri, der gør det muligt at genskabe et emne, hvis det er gået tabt. Derudover benytter vi Qdas-software, så vi kan tilpasse indholdet af den enkelte målerapport til den enkelte kundes ønsker og behov.

 Har du også brug for dokumentation og sporbarhed? Så læs mere på vores hjemmeside, eller kontakt vores tekniske support.

Om os
Carsten Holm A/S producerer og forhandler standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer, og er med over 135.000 varenumre den største lagerførende virksomhed i branchen. Den familieejede virksomhed blev grundlagt af Carsten Holm i 1979 og ledes i dag af sønnen Ulrik Holm. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. 

Virksomheden har hovedkontor, lager og produktion i Ringe på Midtfyn og har derudover salgskontor og lager i Sverige og Kina.

 

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.047