23948sdkhjf
Del siden
Annonce

A+A: Dag 1

Sikkerhed og innovation går hånd i hånd

Geopal er endelig fremme ved A+A-messen i Düsseldorf, og både Christian og Malthe fra vores salgs- og produktionsteam er begejstrede over at være her, og de har allerede hilst på en masse dygtige branchefolk.

Selvom både Christian og Malthe stråler, så er det vores gasdetektor GP-NOVA, som løber med opmærksomheden, og med god grund! Denne gasdetektor er nemlig meget mere end blot en almindelig gasdetektor med dens prestigefulde SIL2 godkendelse. Christian og Malthe viser også de besøgende vores Geopal APP, som forvandler ens smartphone til et kalibreringsværktøj. Når app’en forbindes med GP-NOVA, får man adgang til blandt andet realtidsopdateringer og nem kalibrering. Så det er ingen overraskelse, at GP-NOVA er højdepunktet!

Uanset om du arbejder med eksplosive gasser, giftige dampe eller brandfarlige væsker, så kan GP-NOVA’en være din redning. Dens avancerede funktioner samt præcision imponerer og sikrer, at arbejdspladser som din forbliver sikre – hver eneste dag.

Deltager du også i A+A? Så kan du lære meget mere om GP-NOVA samt hilse på Christian og Malthe. De venter på dig ved vores stand nummer A55 i Hal 4.

Hvis du ikke kan nå at svinge forbi, så er du velkommen til at gribe knoglen i stedet og gi’ os et kald. Kontakt Geopal her.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.063