23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prototyper i plast og gummi

Med en prototype kan du afprøve fremtiden i nutiden, når du udvikler dit produkt. Det kan spare dig for både tid, ressourcer og fejltrin.

Tekst af Karina Davids - Kd marketing support

Her kan Carsten Holm A/S være til stor hjælp! I årenes løb har vi hjulpet en række store danske og udenlandske virksomheder med at fremstille protyper i forbindelse med deres produktudvikling. Ved prototypefremstilling vejleder vi gerne omkring optimeringsmuligheder, så kunden på længere sigt kan opnå en optimal serieproduktion.

30 års erfaring med fremstilling af prototyper
Vi har viden og erfaring til at hjælpe med alt fra anvendelsestekniske spørgsmål og materialevalg til fremstilling af selve prototypen. Når den endelige protype er klar, hjælper vi også gerne med at udarbejde en kommerciel løsning.

Send dine idéer og tegninger til os – så hjælper vi med at fremstille en prototype i plast eller gummi. 

Har du brug for hjælp til fremstilling af en prototype?
Vi har et indgående produkt- og materialekendskab, så vi kan hjælpe og vejlede dig om selv de mest komplicerede tætningsløsninger. Kontakt vores tekniske afdeling på tlf. 62 62 52 55 eller send en mail – så hjælper vi dig i mål.

Om os
Carsten Holm A/S producerer og forhandler standard- og specialtætninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikationer, og er med over 135.000 varenumre den største lagerførende virksomhed i branchen. Den familieejede virksomhed blev grundlagt af Carsten Holm i 1979 og ledes i dag af sønnen Ulrik Holm. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. 

Virksomheden har hovedkontor, lager og produktion i Ringe på Midtfyn og har derudover salgskontor og lager i Sverige og Kina.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.078