23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tukuma Arctica har atter sat kursen mod Grønland

For ganske nyligt erfarede skibet tekniske fremdrivningsproblemer, som forårsagede forsinkelser for den planlagte sejlplan og afrejse fra Århus havn.

Tukuma Arctica indgår i Royal Arctic Line´s flåde, som fragter gods til og fra Grønland. 

For ganske nyligt erfarede skibet tekniske fremdrivningsproblemer, som forårsagede forsinkelser for den planlagte sejlplan og afrejse fra Århus havn.

Det viste sig, at skibets hvidmetalmellemleje var beskadiget. Leveringstiden på et nyt bæreleje kan vare ugevis op til måneder. 

Heldigvis er det muligt at reparere, og MarineShaft er stolte af at have repareret og slyngstøbt nyt hvidmetal i det eksisterende leje. 

Flere aspekter spiller ind og er afgørende for en succesfuld slyngstøbning. Rette temperatur på alle elementer, hældning af hvidmetal og bænkens rotationshastighed ved slyngstøbningen, som skal udføres af erfarne operatører. 

Alt dette afspejler den efterfølgende ultratest, som udføres af 3. parts firma og slutlig godkendes reparationen af det involverende klasseselskab. 

Vi er vant til at arbejde med hasteopgaver og kortfristede leveringstider, som helst skulle være i går.  Mellemlejet til Tukuma Arctica krævede en omstøbning, men efter kun 9 dage blev reparationen klassegodkendt af DNV og kunne leveres retur til skibet søndag den. 13.08

MarineShaft takker Royal Arctic Line for ordren og tilliden. Vi er stolte af at have hjulpet Tukuma Arctica tilbage i drift med kort nedetid.

 

Marineshaft A/S
Jens Munksvej 1
9850 Hirtshals
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27905013
P nummer: 1010620402

Send til en kollega

0.048