23948sdkhjf
Del siden

Marineshaft A/S

MarineShaft omfatter selskaberne MarineShaft A/S, MarineService A/S samt MarineShaft International A/S. Tilsammen beskæftiger de tre virksomheder godt 80 medarbejdere og råder over mere end 9000 m2. værksted/kontor.

Med location på kajen i Hirtshals, Jens Munksvej samt Silvervej betjener MarineShaft  kunder fra hele verden. Selskaberne har samme administration og en organisation med kort beslutningsproces, hvilket gør os i stand til at træffe hurtige beslutninger og servicere vore kunder bedst og hurtigst muligt. Vi har egen lastbil og assisterer også vores kunder med logistikdelen.

Opretning med certifikat
Vi er specialiseret i  klassegodkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer. Teknikken er godkendt af alle ledende klasseselskaber og vores unikke teknik er godkendt som en permanent reparation uden anmærkning.  Vi har et stort lager af klasset stål, og tilbyder nyfremstillinger med kort leveringstid.

Vi råder over en veluddannet stab af skibsmontører, maskinarbejdere, propellerspecialister, offshore certificerede og certifikatsvejsere, som står klar til at løse opgaverne hurtigt og professionelt world wide og udfører bl.a.: Udboring af stævnrør, hæk- og hællejer, rorhorn mv., maskinering af konusser i rorblade, konusser på aksler mv., laser opretningsudstyr samt trækning af aksler. Vi beskriver vores medarbejdere som vores ”most valued tools”. Deres ekspertise og villighed til at træde til med kort varsel, døgnet rundt, er uvurderlig i en virksomhed som vores.

Varmebehandling
Vi har mange års erfaring med varmebehandling og udfører varmebehandling for en bred kundegruppe indenfor den tunge industri så som: Varmebehandling af lejehus til vindmølleindustrien, kedelrør til elværker, svejste emner maritimt og produktionsrør offshore.

Du kan læse meget mere om de enkelte arbejdsområder på vores website.

Marineshaft A/S
Jens Munksvej 1
9850 Hirtshals
Danmark
CVR nummer: DK27905013
P nummer: 1010620402
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047