23948sdkhjf

Marineshaft A/S

MarineShaft omfatter selskaberne MarineShaft A/S, MarineService A/S samt MarineShaft International A/S. Tilsammen beskæftiger de tre virksomheder godt 80 medarbejdere og råder over mere end 9000 m2. værksted/kontor.

Med location på kajen i Hirtshals, Jens Munksvej samt Silvervej betjener MarineShaft  kunder fra hele verden. Selskaberne har samme administration og en organisation med kort beslutningsproces, hvilket gør os i stand til at træffe hurtige beslutninger og servicere vore kunder bedst og hurtigst muligt. Vi har egen lastbil og assisterer også vores kunder med logistikdelen.

Opretning med certifikat
Vi er specialiseret i  klassegodkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer. Teknikken er godkendt af alle ledende klasseselskaber og vores unikke teknik er godkendt som en permanent reparation uden anmærkning.  Vi har et stort lager af klasset stål, og tilbyder nyfremstillinger med kort leveringstid.

Vi råder over en veluddannet stab af skibsmontører, maskinarbejdere, propellerspecialister, offshore certificerede og certifikatsvejsere, som står klar til at løse opgaverne hurtigt og professionelt world wide og udfører bl.a.: Udboring af stævnrør, hæk- og hællejer, rorhorn mv., maskinering af konusser i rorblade, konusser på aksler mv., laser opretningsudstyr samt trækning af aksler. Vi beskriver vores medarbejdere som vores ”most valued tools”. Deres ekspertise og villighed til at træde til med kort varsel, døgnet rundt, er uvurderlig i en virksomhed som vores.

Varmebehandling
Vi har mange års erfaring med varmebehandling og udfører varmebehandling for en bred kundegruppe indenfor den tunge industri så som: Varmebehandling af lejehus til vindmølleindustrien, kedelrør til elværker, svejste emner maritimt og produktionsrør offshore.

Du kan læse meget mere om de enkelte arbejdsområder på vores website.

Fakta om Marineshaft A/S

Adresse
Marineshaft A/S
Pier II 8
9850 Hirtshals

Region
Danmark
Nordjylland
Hjørring Kommune

Telefon: +45 96560202

Fax: +45 96560203

CVR nummer: DK27905013

P nummer: 1010620402

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anders Jensen
Stilling: Adm. Direktør
Direkte telefon: +45 9656 0202

Connie Nielsen

Keld Møller
Afdeling: Salg - varmebehandling
Direkte telefon: 24 25 42 09

Lisa Hjermitslev

Ole Toft
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: 96 56 70 91

Send til en kollega

0.187