23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aalborg CSP byder en gammel kending velkommen tilbage

Vores Project Management og Engineering afdeling har udvidet teamet med en ekstra mand - denne gang i form af en gammel kending. Vi har således budt velkommen til Michael Sandager som ny Senior Project Manager hos Aalborg CSP.

Michael vil assistere virksomhedens Project Management og Engineering afdeling med projektledelse af såvel iganværende som fremtidige projekter. 

Michael er uddannet Maskinmester / teknisk officer fra Søværnets Officersskole og har ligeledes en HD i ledelse og organisation fra Aalborg Universitet. Med sig i bagagen medbringer Michael betydelig erfaring fra såvel sin tid i søværnet, samt fra sine senere beskæftigelser i den private sektor.

Michael har tidligere arbejdet som projektleder hos Aalborg CSP i fire år, b.la. som projektleder for Sundrop projektet og er således en gammel kending i virksomheden. Han er nu vendt retur efter at have tilbragt de seneste fire år som projektleder hos henholdsvis Aalborg Forsyning og ProCon Group, hvor han b.la. har været med til at gennemføre fjernkøl til Nyt Aalborg Universitetshospital.

Vi byder Michael Sandager velkommen tilbage til Aalborg CSP.

Aalborg CSP A/S
Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21142042
P nummer: 1004726853

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047