23948sdkhjf

Aalborg CSP A/S

Aalborg CSP A/S er førende inden for udvikling og levering af innovative, vedvarende energiløsninger, med henblik på at forandre den nuværende energiproduktion.

På baggrund af omfattende erfaring fra nogle ad de mest effektive koncentreret solenergi (Concentrated Solar Power) projekter rundt om i verden designer og leverer selskabet grønne teknologier og integrerede energisystemer, som har til formål at sænke energiudgifterne for industri og kraftværker verden over.

I Danmark udvikler og leverer Aalborg CSP A/S plane solfangere, CSP-solfangere, kombinationsanlæg, varmelagre, varmepumpeanlæg og komplette rørsystemer, som kan hjælpe med at reducere prisen på fjernvarme.

Aalborg CSP A/S har stor fokus på forskning og udvikling, og samarbejder med adskillige vidensbaserede virksomheder og institutioner for fortsat at udvikle innovative og bæredygtige teknologier. Dette bevirker, at vores tekniske design er baseret på et værdiskabende koncept, der sikrer kunderne kvalitetsløsninger, som er drifts- og omkostningseffektive og samtidigt bidrager til en grønnere fremtid.

Med hovedkontor i Aalborg, samt et salgs- & servicekontor i Spanien, har Aalborg CSP A/S realiseret mere end 1.700 MWth omkostningseffektive grønne energiløsninger til en lang række industrier verden over. Det svarer til effekten af 2.400.000m2 plane solfangere.

For mere information besøg www.aalborgcsp.com eller følg os på LinkedIn, Twitter, Facebook og Youtube.

Fakta om Aalborg CSP A/S

Adresse
Aalborg CSP A/S
Hjulmagervej 55
9000 Aalborg

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 88168836

CVR nummer: DK21142042

P nummer: 1004726853

Ansatte: 56

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Aalborg CSP

Send til en kollega

0.222