23948sdkhjf
Del siden
Annonce

G'day mate!

Geopal har besøg fra Australien!

Pierre Lim-Fat arbejder for Mizco, vores australske distributør. Mizco er specialisterne, når det kommer til integration af elektriske og mekaniske systemer, og de tilbyder skræddersyet løsninger inden for automation, bygningsstyringssystemer, el, HVAC, køle- og sikkerhedssystemer til bygninger og faciliteter blandt mange forskellige sektorer, herunder gas og olie.

Pierre tilbragte en hel dag på vores kontor i Vedbæk med Christian Møller for at diskutere forretning, styrke samarbejde samt udforske muligheder for vækst. Mødet var også med til at give en endnu bedre forståelse af det australske marked, og det var en fantastisk mulighed for at identificere potentielle muligheder og udfordringer.

Christian viste også Pierre vores produktion, så han kunne se, hvordan vi udvikler og producerer vores gasdetektorer og gasalarmer.

Dagen før viste Christian Pierre rundt i København, og blandt andet besøgte de Tivoli. Det var en utrolig god måde at styrke samarbejdet på.

Fysiske møder med vores forretningspartnere giver os virkelig mulighed for at etablere en personlig forbindelse og opbygge tillid, som vi mener er en af succesfaktorerne for et vellykket og langsigtet samarbejde!

Christian og resten af Geopal var utrolig glade for at møde Pierre, og vi håber på snarligt gensyn!

I 2021 fremviste Pierre vores GP-NOVA til AIRAH Trade Show. Læs artiklen her.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.093