23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skift pakdåser, når du skifter lejer i maskinerne

Hvis du arbejder med produktion og maskiner, ved du også, at langt de fleste maskinnedbrud skyldes slitage. Men er du opmærksom på, at nedbrud også kan skyldes snavs på lejer, tætninger, aksler, pakdåser eller lignende?

Artikel  af Karina Davids -kdmarketingsupport.dk 

Hvis ikke, så gør dig selv den tjeneste at skifte pakdåser, når du skifter lejer på maskinerne.

I industrien er der konstant fokus på optimering af produktiviteten, og selv små tiltag kan gøre en stor forskel. Nedbrud på maskinerne er dyrt, men heldigvis kan en del af nedbruddene forhindres med rettidig omhu – eksempelvis ved at du husker også at udskifte pakdåserne, hver gang du udskifter lejerne. På den måde beskytter du de nye lejer mod skidt og snavs og sikrer længst mulig levetid på dem.

Danmarks største lager af pakdåser
Carsten Holm A/S har Danmarks største lager af pakdåser – deriblandt også den populære pakdåse type OA i materialet NRB-70. Det er en standardtætningsring, der er udviklet til effektivt at tætne for fedt, olie og vand imod roterende dele. Den er beregnet til at klare et maks. tryk på 0,5 bar og kan anvendes i mange, vidt forskellige industrivirksomheder.

Pakdåser har følgende fordele:

  • Økonomiske i anskaffelse og brug
  • Kan både anvendes statisk og til roterende dele
  • Ideel til brug i roterende maskiner, på aksler, i motordrevet værktøj og i gearkasser
  • God resistens mod mineralske olier og fedtstoffer
  • Høj varmebestandighed
  • Findes i mange forskellige dimensioner
  • Nemme at montere og afmontere (skal monteres iht. DIN 3760)

Bredt sortiment til fødevareproduktion
Udover pakdåser har vi også et bredt sortiment af tætninger, der er specialudviklet til brug i fødevare­produktion. Vi har både standard- og specialtætninger, alle med fuld sporbarhed og dokumentation, som lever op til EU's strenge krav til maskineri i fødevareindustrien.

Køb nye pakdåser i dag
Du finder vores komplette produktprogram af pakdåser på vores hjemmeside, men du er også velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 62 62 52 55, hvis du vil høre mere om, hvordan du beskytter dine lejer bedst muligt.

Om Carsten Holm A/S
Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Virksomheden producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri. Virksomheden beskæftiger i dag 40 medarbejdere i Danmark og Sverige, og 10 medarbejdere i det kinesiske salgsselskab Holm Sealing Solutions Ltd.

 


  

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Salgschef
+45 28 55 54 71 mjl@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.088