23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et stort projekt sætter aftryk i mange mennesker liv

Tak til alle for en forrygende dag på Danmarks største byggeri (fodaftryk) DSV i Horsens. Her var vi lørdag den 13. maj 2023 vært for åbent hus for alle med relationer til byggeriet.

Et stort projekt sætter spor i mange mennesker liv før, under og efter opførelsen. Derfor invitererede vi mennesker med tilknytning til byggeriet til åbent hus.

Tak til naboer, håndværkeres familier, medarbejdere m.fl. for at bruge lørdagen med os. Der var taler, popcorn, tip en 13’er, Hjem-Is-bil, hotdogs m.v.

En kæmpe tak til Horsens Kommune for godt samarbejde og en særlig tak til Borgmester i Horsens Peter Sørensen for at bruge en lørdag på byggepladsen og holde tale, som blev efterfulgt af et par ord fra vores direktør Anette Storm.

Kort om byggeriet. Danmarks største byggeplads i fodaftryk, som nyt jysk logistikcenter for DSV. Det bliver bl.a. selvforsynende med varme og køl og får strøm fra solceller. Vi bygger også et Ates anlæg, som ved hjælp af grundvand laver køl om sommeren og varme om vinteren. Alt sammen noget, der er med til at begrænse energiforbruget.

Se flere billeder fra arrangementet her…

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Kontaktperson

Lars Harbo
Tilbudschef
+45 60294533 lvh@ds-flexhal.dk

Send til en kollega

0.093