23948sdkhjf
Del siden

DS Flexhal

Vi bygger på tryghed, tillid og flexibilitet

DS Flexhal udvikler, projekterer, dimensionerer og opfører såvel traditionelle som innovative erhvervsbyggerier. Til konkurrencedygtige priser uden ubehagelige overraskelser og afleveret til tiden.

DS Flexhal er totalentreprenører med stort T. Du får derfor en projektorienteret partner, der favner hele processen og alle de nødvendige kompetencer for at sikre dig et perfekt byggeri. Samtidig har vi knowhow og erfaring til at rådgive dig i alle faser, fra den indledende idéudvikling og projektering til overdragelsen af dit nøglefærdige byggeri.

Vi lytter. Vi beslutter. Vi handler
Uanset om du er uerfaren bygherre eller professionel byggeaktør, vil du opleve, at vi er gode til at lytte, forstå og handle. Med en flad og flexibel organisation kan vores medarbejdere desuden træffe hurtige beslutninger på egen hånd.
For at skabe en tillidsfuld relation, får du en fast kontakt hos DS Flexhal fra start til slut. Det giver større overblik, bedre kommunikation og maksimal tryghed.

Som totalentreprenør tilbyder vi byggerier indenfor:

  • Lager- og logistikbygninger
  • Offices og domiciler
  • Parkeringshuse
  • Produktionbygninger
  • Idrætshaller og stadions
  • Køle- frysehuse

... med mulighed for DGNB eller Breeam® certificering.

Ring til os og få en snak om de muligheder det giver dig og din virksomhed.

Fremgangsmåden er enkel, og vi laver klokkeklare aftaler, der gør det nemt at overskue selv store byggesager.

DS Flexhal er en del af DS Gruppen, en af Nordens førende koncerner inden for byggerier i stål og beton. Vi hviler derfor på et solidt økonomisk fundament, samtidig med, at vi – ud over vores egne DS Flexsystemer – har hurtig og effektiv adgang til koncernproducerede byggeelementer som stålkonstruktioner, betonelementer og stålprofiler til facade og tag.

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666
90
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048