23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et indblik i serviceteknikernes hverdag

Når en bestemt påklædning påkræves

At have en bestemt påklædning på til at udføre en serviceopgave er ikke ukendt for Sebastian, Jesper og Lasse eller nogle af vores andre serviceteknikere fra Geopal.

Det er typisk påkrævet af hygiejne- eller sikkerhedsmæssige årsager.

Sebastian er under fuld beskyttelse med tilslutning til frisk luft. Man skulle næsten tro, han var på vej til Mars, men i virkeligheden er han på vej til et serviceeftersyn. Dragten skal beskytte rummet mod støvpartikler og også forhindre ham i at indånde farlige partikler.

Lasse og Jesper har hårnet, sikkerhedsbriller og flugtmasker på. Flugtmasker er bærbare åndedrætsmasker, der regenererer åndbar luft for at hjælpe med at give åndedrætsbeskyttelse fra områder, der indeholder farlige gasser.

Sikkerhed er altid en prioritet.

Når man arbejder med giftige, brændbare og eksplosive gasser og væsker er professionelt udstyr og ekspertise af største betydning, og vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at du og din virksomhed sikrer din arbejdsplads ved at installere gasdetektering i de områder, hvor der er risiko for udslip af farlige gasser eller væsker, så du og dine kolleger kan arbejde sikkert og trygt - hver eneste dag.

Vil du også have besøg af en venlig rummand, eller vi mener servicetekniker? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.078