23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Geopals egen Wilson Kipketer

Sig hej til Geopals egen Wilson Kipketer!

Torben Sibbern er en af vores dygtige servicetekniker i Jylland og har været en del af serviceholdet siden 2018. Torben er uddannet elektronikmekaniker, og i hans fritid er han meget, meget aktiv.

Torben nyder friluftslivet og motorcykler, og så elsker han at løbe. Og Torben løber ikke kun en tur rundt i kvarteret, som os andre dødelige. Torben bruger halvmaraton og maraton som let opvarmning til de store løb. Til sommer skal han f.eks. til Berliner Mauerweglauf og løbe 100 miles, altså cirka 160 km!

Udover at Torben er mega sej til at løbe, så er han virkelig også en sej kollega!

Han er meget opmærksom på sine kollegaer, også er han altid rar, lyttende og hjælpsom. Torben er også glad for sine kollegaer, og den frihed, som Geopal giver ham: ”Mine kollegaer er noget af det bedste ved at arbejde hos Geopal, og så nyder jeg den frihed, som vi har med hensyn til vores arbejdsopgaver og -tider. Det skaber en god balance mellem arbejdslivet og privatlivet.”

Vi føler os meget heldige, at Torben er en del af Geopal – og vi håber ikke, at han løber fra os! Og så glæder vi os til at følge ham alle 100 miles i Berlin! Hep hep!

Torbens historie er en del af vores serie om Geopals serviceteam. Du kan læse mere om vores serviceafdeling her.

Vil du have et servicebesøg af Torben eller af en af vores andre serviceteknikere? Så kontakt os, og vores rådgivere vil sammensætte en serviceaftale sammen til dig og din virksomhed.

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047