23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvem slog en H2S?

God påske fra Geopal!

På søndag er det påskedag, og i Danmark er det almindeligt, at vi mødes med familien til påskemiddag. Nogle af jer spiser også påskeæg, tager på påskeægsjagt eller pynter jeres hjem med påskeæg.

Æg er bestemt et symbol for påsken. I Geopal, når æg nævnes, tænker vi ofte på svovlbrinte. Men hvad har H2S med æg at gøre?

Svovlbrinte stinker af rådne æg, men dræber uden lugt!

Ved 0,0003 til 0,02 ppm vil du allerede begynde at fornemme en lugt. Ikke længe efter, ved 20 til 30 ppm vil gassen sætte sine spor i luften i form af en kraftig stank af rådne æg. Overstiger den 100 ppm, vil gassen bedøve lugtesansen, hvilket betyder, at vi ikke længere kan lugte gassen, og teoretisk set ikke ved, at vi er i livsfare. For ved en koncentration på 500 ppm og opefter vil gassen medføre vejrtrækningsstop, som er den typiske dødsårsag ved svovlbrinteulykker.

Med denne gas kan det meget hurtigt gå meget galt – og uden at du eller dine kollegaer opdager det. Selvom denne gas har en tydelig og dårlig lugt, så dræber den uden lugten!

De typiske arbejdspladser, der er i risiko for denne giftige og brændbare gas, er kloakker, biogasanlæg og renseanlæg. Det er vigtigt, at du og din virksomhed sikrer jeres arbejdsplads ved at installere gasdetektering i de områder, hvor der er risiko for udslip af farlige gasser eller væsker, så du og dine kollegaer kan arbejde trygt og sikkert – hver eneste dag.

Få mere at vide
Tjek vores artikel om den ildelugtende gas, og hvis du har ægstra spørgsmål, er vi klar til at rådgive dig. Kontakt Geopal her.

Med ønske om en rigtig god påske!

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.05