23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En kold fornøjelse..

.. og en brandfarlig og giftig gas!

Det var en kold fornøjelse, da Geopals servicetekniker Leif Andersson ankom til det årlige serviceeftersyn på et kraftvarmeværk på Sjælland..

Leif fik dog en varm velkomst af vores kunde og med kaffe på kanden, blev Leif klar til dagens opgave!

Da vores kunde har varmeproducerende anlæg, anvender de kølemidler som ammoniak, og derfor er der blandt andet installeret gasdetektorerne GJ-EX samt GP-SA-V i indsugningen, som begge detekterer for den giftige og brandfarlige gas ammoniak (NH3).

Til serviceeftersynet blev alle gasdetektorer testet og kalibreret, og Leif har sikret, at alle sikkerhedskrav overholdes, så vores kunde fortsat kan være sikker på, at de kontinuerligt overvåger eventuelle gasudslip og giver alarm ved nåede grænseværdier. I tilfælde af alarm, vil der blive udsendt signaler til kontrolrummet, hvorefter anlægget automatisk lukker ned og varsler kraftværkets medarbejdere, mens niveauet af udslip stadig er lavt med minimale risici til følge.

Når man arbejder med kølemidler, som er farlige for både dig, din arbejdsplads og miljøet, er det nødvendigt med gasdetektering. Derfor er det essentielt med en professionel servicepartner, som kan rådgive dig og din virksomhed, så både du og dine medarbejdere kan arbejde sikkert og trygt hver eneste dag.

Leif og resten af vores serviceteam er heldigvis kun et opkald væk - så tøv ikke med at kontakte os. Så skræddersyr vi en kølig serviceaftale sammen til dig!

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.062