23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schweizisk producent af tørret kød sætter gang i væksten

Avanceret UPS-løsning til Rapelli øger tilgængeligheden af strøm til 99,99 %. Herved reducerer de kostbar nedetid og reducerer deres energiomkostninger samtidig med, at de opnår 96% effektivitet.

Schweiziske Rapelli, der blev grundlagt i 1929 i Stabio, henvendte sig til ABB for at opgradere elforsyningen til sine IT-systemer.

Med mere end 400 medarbejdere på et 200.000 m2 stort anlæg og med en produktion med letfordærvelige ingredienser af høj kvalitet var det vigtigt for Rapelli, at installationen kunne gennemføres i løbet af en weekend. ABB trådte til og erstattede to traditionelle enkeltstående UPS-systemer med sin avancerede modulopbyggede DPA UPScale.

Rapelli‘s it-infrastruktur har nu 99,9999 % forsyningssikkerhed, og UPS-effektiviteten er helt oppe på
96 %, hvilket giver både omkostnings- og energibesparelser. Hertil kommer betydelige besparelser på driftsomkostningerne, da de modulære UPS’er har brug for mindre køling. Produktets modulopbygning og skalerbarhed reducerer desuden total cost of ownership betydeligt.

Endelig er produktets multi-modulsystem fejltolerant, der er ingen single point of failure, og forsyningssikkerheden er maksimeret. Det betyder, at et eller flere moduler kan gå ned, uden at den kritiske belastning er i fare, og systemerne kan forblive i drift 24/7.

ABB's regionale salgschef, Renzo Salmina, sagde: "Tidligere skulle Rapelli stoppe deres IT-services for at foretage service og reparationer, men vores modulære løsning fjerner behovet for at slukke for elforsyningen under udskiftninger. Der er derfor ingen dyre nedetider, og det er meget nemmere at foregribe og håndtere fejl."

Ved at gennemføre installationen i løbet af en weekend undgik man at afbryde den kritiske belastning og slap for at afbryde elforsyningen i løbet af arbejdsugen.

Renzo Salmina tilføjede: "Projektets succes er resultatet af et stærkt samarbejde mellem ABB og Rapelli, lige fra det indledende koncept til gennemførelsen. Vi har samarbejdet med Rapelli i mange år, og vores relation bygger på et solidt fundament af tillid og teamwork, hvilket har været afgørende for, at vi kunne levere projektet til tiden og inden for budgettet."

Rapelli er nu er i en stærk position til at opfylde sine ambitiøse produktionsmål, da det nye modulære DPA UPS-system er designet med agilitet og fleksibilitet i tankerne, hvilket gør det muligt at møde både planlagt og uplanlagt efterspørgsel af den anvendte kritiske belastning.
 

ABB er en førende global teknologivirksomhed, der styrker omstillingen af samfundet og industrien for at opnå en mere produktiv og bæredygtig fremtid. Ved at forbinde software med porteføljen af elektrificeringsprodukter, robotter, automation, motorer og frekvensomformere, løfter ABB de teknologiske grænser op til nye højder. ABB’s succes bygger på mere end 130 års ekspertise og drives af 105.000 dygtige medarbejdere i over 100 lande.

ABB Electrification er globalt førende inden for elektriske produkter og løsninger, og  opererer i mere end 100 lande med over 200 produktionssteder. Med mere end 50.000 medarbejdere, der er dedikerede til at ændre menneskers levevis, er forbundet på og arbejder, leverer vi sikre, intelligente og bæredygtige elektrificeringsløsninger. Vi former de fremtidige tendenser inden for elektrificering og adskiller os gennem teknologisk og digital innovation, samtidig med at vi leverer en unik oplevelse gennem operationel excellence til vores kunder på tværs af forsyningsvirksomheder, industri, bygninger, infrastruktur og mobilitet. Du kan få flere oplysninger på https://go.abb/electrification

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Kontaktperson

HF
Hanne Flyger
Marketing og kommunikationschef
+45 61999955 hanne.flyger@dk.abb.com

Send til en kollega

0.047