23948sdkhjf

ABB A/S

ABB er en teknologileder, der driver den digitale transformation af industrier. Med over 130 års innovativ historik har ABB i dag fire kundefokuserede globalt førende forretninger: Electrification, Industrial Automation, Motion samt Robotics & Discrete Automation – alle understøttet af ABB’s digitale platform ABB Ability™. ABB’s Power Grids-forretning vil blive frasolgt til Hitachi i 2020. ABB er aktiv i mere end 100 lande og har godt 147.000 ansatte.

Electrification: Fremstiller lavspændingsmaksimalafbrydere, afbrydere, kontrolprodukter, indkapslinger og kabelsystemer til at beskytte mennesker, installation og elektronisk udstyr for elektrisk overbelastning.
Divisionen udvikler også KNX-systemer, der integrerer og automatiserer bygningsinstallationer, ventilationssystemer, samt sikkerhed og data i kommunikationsnetværk. Divisionen har desuden et komplet udvalg af mellemspændingsprodukter.

Motion: Divisionen tilbyder produkter, løsninger og tjenester, der øger produktiviteten og energieffektiviteten. Motorer, generatorer, drev, power electronics og robotter sikrer konstant bevægelse i en bred vifte af automatiseringapplikationer.
ABB her en førende position indenfor vind og et bredt udbud indenfor sol supplerer divisionens industrielle fokus.

Industrial Automation: Proces Automation er ansvarlig for udvikling, produktion, markedsføring, salg og servicering af produkter og integrerede løsninger til styring, overvågning og optimering af processer.
Divisionen er ansvarlig for løsninger til olie og gas, kemi og farmaci, fødevarer, papir, marine, minedrift, metal, cement mm.

Robotics & Discrete Automation
ABB's Robotics & Discrete Automation forretning leverer værdiskabende løsninger inden for robotisering, maskinstyring og stykproduktion. Vores integrerede automationsløsninger, vores applikationskompetence på tværs af en række brancher og vores globale tilstedeværelser leverer konkret kundeværdi. Vores fokus på innovation inkluderer omfattende arbejde inden for kunstig intelligens, et økosystem af digitale partnerskaber og udvidelsen af vores produktions- og forskningskapacitet gennem vores 150 MUSD investering i en ny robotfabrik i Shanghai.

Power Grids: Power Grids divisionen er verdens førende leverandør af power og automationsprodukter, systemer og serviceløsninger på tværs af både produktion, transmission og distribution. Power Grids servicerer både forsynings-, transport- og infrastruktursektorerne – både direkte og via channel partnere. Divisionen er fokuseret på at løse nøgleområder som integration af vedvarende energi, voksende netværkskompleksitet, grid-automatisering, og Microgrids. Power Grids tilbyder også en bred vifte af rådgivning, service og managementløsninger baseret på en livscyklustilgang.

Se alleNyheder

Fakta om ABB A/S

Adresse
ABB A/S
Meterbuen 33
2740 Skovlunde

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 4450 4450

Fax: +45 44504460

CVR nummer: DK31371716

P nummer: 1002887225

Ansatte: 500

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ann-Dorthe Lind
Direkte telefon: +45 44504045

Hanne Flyger
Afdeling: Electrification
Stilling: Marketing og kommunikationschef
Direkte telefon: +45 61999955

Jakob Erlendsson

Lars M. Poulsen
Stilling: Marketingschef

Maria Aagaard

Send til en kollega

0.268