23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MarineShaft har "adopteret" en 4. klasse fra Hirtshals skole

MarineShaft deltager i Hjørring Kommunes projekt Ungegaranti, og vi har ”adopteret” 4.a. på Hirtshals skole.

”Adoptionen” betyder at vi har forpligtet os til et samarbejde med eleverne i deres skoletid frem til 10. klasse, og der vil blive afholdt ca. 2-3 events årligt. Eleverne vil lære omkring de jobmuligheder, der er i en moderne maritim virksomhed, samtidig med, at de får set, hvordan skolens faglige læring bruges i praksis.

I går var eleverne på deres 2. virksomhedsbesøg. Efter 1. besøg fik eleverne til opgave at designe et logo, der skal symbolisere det nye samarbejde.

Der kom mange flotte udkast som mundede ud i et håndtryk formet som et hjerte. Hos MarineShaft fik vi en grafiker til at rentegne logoet, som vi har trykt på Hoodies til eleverne.

I går fik hver elev sin hoodie, og et skønt gruppefoto blev taget i værkstedet på Silvervej.

Temaet for besøget i går var marketing – fotografering og video og eleverne fik lov til at fotografere og videofilme i værkstedet. På skolen vil de arbejde videre med materialet, og vi glæder os til at se hvad de får ”brygget sammen”.

Det var en kær flok elever som viste stor interesse og nysgerrighed. En sand fornøjelse at have dem på besøg og vi glæder os til at følge dem.

Marineshaft A/S
Jens Munksvej 1
9850 Hirtshals
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27905013
P nummer: 1010620402

Kontaktperson

HM(
Hanne Magnussen (IP)
marketing chef
+45 24254778 hanne.magnussen@marineshaft.dk

Send til en kollega

0.048