23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MarineShaft reparerer propellerudstyr for MV Guard Celena i samarbejde med Hirtshals Yard

MarineShaft har for nyligt udført reparation på 2 rustfri propeller aksler samt 2 faste Mangan bronze propeller for work/repair vessel MV Guard Celena i forbindelse med en planlagt dokning og hoved klasning hos Hirtshals Yard.

Hirtshals Yard kontaktede MarineShaft omkring reparation af kavitation på både SB og BB propelleraksler samt reparation af 2 faste propeller.

MarineShaft udfører robotstyret lasersvejsning/laser cladding og teknikken er i dag klassegodkendt – også til svejsning på propelleraksler på grund af den minimale varmeudledning som laser cladding udleder.

Når man anvender lasersvejsning kan emnet maskinernes direkte efterfølgende fordi varmebehandling af de svejsede områder kan undlades. Denne teknik blev anvendt til svejsning af de 2 rustfri propelleraksler, hvor der blev pålagt Inconel 625.

Både før og efter svejsningen udføres der revnesøgning og test af emnet.  I dette job var ABS det involverede klasseselskab.

MarineShaft er et ABS godkendt svejseværksted

MarineShaft har klassegodkendte svejseprocedurer og kan påbegynde arbejdet omgående.

De 2 faste propeller fra MV Guard Celena var støbt i Mangan bronze. SB og BB propeller blev ved ankomst til værkstedet revneundersøgt og kontrolleret. Nogle af bladene var bukket og blev koldrettet. De kaviterede området blev slebet og opsvejset.  SB propellen var så tæret/beskadiget at alle 4 bladtippe blev kappet og ud fra en opbygget model lavet af MarineShaft, blev der støbt 4 nye tippe som blev påsvejset ved MIG svejsning. Herefter blev propellen varmebehandlet for at fjerne varmepåvirkning fra svejsningen og efterfølgende poleret inden returnering til værft.

On-site varetog vi endvidere maskinering af hæltap på roret. MarineShaft råder over en række mobilt maskineringsværkstøj og udfører i dag maskineringsopgaver worldwide.   

Hirtshals Yard og MarineShaft er begge medlemmer af Hirtshals Service Group og denne opgave er et case eksempel på hvordan Hirtshals maritime netværk komplimenterer hinanden og kan løse opgaver i fællesskab.

 Vil du læse mere om HSG følg linket her: https://www.hirtshalsservicegroup.dk/

 

 

Marineshaft A/S
Jens Munksvej 1
9850 Hirtshals
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27905013
P nummer: 1010620402

Kontaktperson

HM(
Hanne Magnussen (IP)
marketing chef
+45 24254778 hanne.magnussen@marineshaft.dk

Send til en kollega

0.062