23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få en konkurrencefordel med digital manufacturing

Mød ABB Robotics på hi-messen og bliv klogere på, hvordan digital manufacturing er med til at gøre danske industrivirksomheder mere effektive og konkurrencedygtige.

Mød ABB Robotics og en række special guests på hi-messen, og bliv klogere på den digitale transformation af industrien, som foregår lige nu. Med på messen har ABB Robotics også en række spændende teknologier og løsninger. Oplev blandt andet ABB’s RobotStudio-software, hvori robot- og automationsløsninger opbygges i et virtuelt miljø. Her er der mulighed for at få en rundvisning i den virtuelle løsning med VR-briller på.

 Med på standen har ABB også tre samarbejdende robotter, der med multimove-teknologi viser 18 akser, som arbejder præcist sammen. ABB’s TrueMove-teknologi, hvor robotter samarbejder i samme bane, er også en meget spektakulær og seværdig løsning, du kan opleve på messen.

 Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med den, bør du også opleve den revolutionerende YuMi-robot, der sætter nye standarder for samarbejdet mellem mennesker og robotter.

 Hør også mere om driftssikkerhed med ABB Remote Service, der er fjernovervågning og diagnosticering, som gør det nemmere at lave tilstandsbaseret vedligehold og forhindre nedbrud.

 Tre dage med special guests
Hver dag på messen får ABB Robotics besøg af spændende special guests, der repræsenterer ekspertviden inden for hvert deres felt. 

 Den 3. oktober har du således mulighed for at møde managing director Thomas Thillemann Petersen fra Bowitech, der har fokus på maskinsikkerhed og fortæller om softwareværktøjet Safexpert™. Den 4. oktober kommer direktør Anders Bundsgaard Petersen fra ODICO, som er ekspert i digital manufacturing, og den 5. oktober gør rådgiver & adm. dir. Harald Tokerød fra Tokerød Plus os klogere på digital transformation.

 Oplev den digitale nutid og mød eksperterne på stand L 9214, hi-messen, 3.-5. oktober 2017 i Herning.

 

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.047