23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robotanlægget limer og halverer forbruget af lønkroner

Intelligent robot der limer 2-komponet lim, hvor mindst mulig skal gå til spilde.. Robotten sikrer en højere grad af ensartethed på limningen og kvaliteten er i top.

Opgaven
Adm. direktør Søren O. Nielsen, Danpres A/S henvendte sig til Blaaholm med følgende ønsker til et robotanlæg; Anlægget skal lime 2-komponent lim på emner. Robotten skal være intelligent, holde øje så der limes på det korrekte tidspunkt og ingen lim går til spilde. Og den skal dosere præcis mængde af lim.
Produktet er et luksusprodukt, så det skal være præcist og ensartet for hvert emne.
”Blaaholm A/S blev valgt som leverandør på baggrund af tidligere samarbejde. Vi kan godt lide af sælgeren også har solid teknisk erfaring og er teknisk dygtig" fortælller Søren O. Nielsen,

Processen
Søren O. Nielsen fortæller om processen: ”Der har været en konstruktiv dialog omkring udviklingen af robotanlægget. I hele processen har der været effektiv og hurtig respons, og de indgåede aftaler er blevet holdt."

Løsningen
”Vi har fået en god løsning, der er til at betale. Blaaholm har leveret kreative løsninger på de udfordringer vi har haft, og kvaliteten er i top. Vi kan nu halvere forbruget af lønkroner. Arbejde der tidligere blev udført manuelt under dårlige ergonomiske arbejdsstillinger er nu erstattet af robotten. Samtidigt sikrer vi en højere grad af ensartethed på limningen af emnet" udtaler Søren O. Nielsen.

Samarbejdet
"Jeg vil gerne anbefale Blaaholm som leverandør. De leverer kreative løsninger, der er til at betale og kvaliteten er i top” slutter Søren.

Kontaktperson
Teknisk salgschef ved Blaaholm A/S Simon Bak, mobil +45 4031 4346, mail:  sb@blaaholm.com

 

ENABL A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40873406

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047