23948sdkhjf

ENABL A/S

ENABL er din globale one-stop-shop for rådgivning og løsninger i løbet af hele livscyklussen for onshore og offshore vindmøller. På baggrund af 20 års teknisk specialviden leverer vi det, som vindindustrien efterspørger.

 Vores unikke ydelser omfatter rådgivning  & outsourcing, udstyr og global service. Vi har specialiseret os i produktions-, installations-, transport-, test- og serviceudstyr til vindmølletårne og monopæle, vinger samt naceller.

 Gennem rådgivning & outsourcing optimerer vi din drift med ekspertteams med ingeniører, projektledere og designere, der arbejder på tværs af hele din virksomheds værdikæde. Vores gennemtestede udstyr garanterer sikker drift og sikrer din konkurrencefordel gennem såvel standardløsninger som kundetilpassede løsninger, der passer til dine behov. Med vores globale service får du høj sikkerhed, høj oppetid og stabil drift, uanset hvor du er, og hvornår du har brug for det.

 ENABL har hovedkvarter i Danmark, med  globale kontorer i Kina, Taiwan, Bulgarien, Ukraine, Indien, Storbritannien, USA og snart også Frankrig. Vi beskæftiger flere end 450 ingeniører, tekniske eksperter, specialister og administrative medarbejdere, og vi er en del af Eltronic Group.

 Det er vores mål at reducere kompleksiteten for vores kunder, opfylde dine behov og gøre dig i stand til at producere globalt – wherever wind is.

Se alleNyheder

Fakta om ENABL A/S

Adresse
ENABL A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 76740101

CVR nummer: DK40873406

Ansatte: 550

Certifikater: AAA

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Katrine Callesen

Kirsten Sinding
Direkte telefon: +45 20666952

Send til en kollega

0.237