23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opbevaring af kemikalier I arbejdsrum

Til sikker og forskriftsmæssig lagring af vandforurenende og aggressive væsker.

Syrebase skabe bruges til opbevaring af olie, syrer og baser. Skabene til smådunke har en høj modstandsdygtighed fordi de er fremstillet af miljøvenlig polyethylen.

Skabets bund, har samme funktionalitet som et opsamlingskar i polyethylen, dermed sikre I jer en sikker opsamling af Jeres medier.
Dørene er udstyret med indvendige lommer til evt. datablade og arbejdshandsker.

Læs også: DENIOS Gulvkar af stål & polyethylen
 
Miljøskabene PolyStore er velegnede til brug på værksteder og laboratorier. Garanteret sikker opbevaring af vandforurenende og aggressive væsker i henhold til loven. Miljøskabene PolyStore fås i målene 1100 til 1900 mm i højden og 600 til 1200 mm i bredden

Firmaprofil:
DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af skabe og mange andre produkter i vores webshop: www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.047