23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Installation med indbygget radio

Vågn op til musik i soveværelset, hør de sidste nye trafikmeldinger i badet, og spis morgenmad, mens du lytter til din favoritmusik.

Indstillet på komfort. ABB’s iNet Internet Radio sørger for musik i hele huset - og optager ikke ekstra plads. En stilfuld installation i væggen uden rod og støvsamlende ledninger.

Lyt til din yndlingsmusik, uanset om du er i køkkenet, badeværelset, soveværelset eller børneværelset – den kompakte iNet Internet Radio finder en permanent plads hvor som helst. En lang række farver og designrammer får iNet til at passe til enhver stil. Stationerne kan vælges via tunein.com internetservice efter personlige præferencer. Hvad der tilbydes her inden for musik, sprog eller diskussionsemner overlader intet til tilfældighederne. Op til otte kanaler kan lagres i enheden, og tekniske finesser hjælper med at sikre problemfri modtagelse. Den interne streaming gemmes i hukommelsen i nogle sekunder og gentages tidsforskudt.

iNet kan endda tændes og slukkes automatisk via en afbryder, bevægelsessensor eller lignende - eller den kan anvendes som vækkeur med integreret timer.

Flere muligheder for musik
ABB iDock kan være kilden til endnu mere musik. iDock er en oplader til din iPhone eller iPod, og når den tilsluttes til dit iNet-system, kan den fungere som kilde til din gemte musik. Med Apple fjernbetjeningen kan du nemt styre musikken selv fra en anden lokation. Du kan også anvende docken med MP3-spillere fra andre udbydere ved at anvende et 3,5 mm jack-stik.

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.062