23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ABB skal sikre Roskilde Festival’s Apollo-telt mod strømafbrydelser

Roskilde Festival døjede sidste år med flere strømafbrydelser på Apollo-scenen. ABB tester netop nu en løsning på festivalen, der skal sikre både lyd, lys og telt og samtidig give en bedre udnyttelse af festivalens strømforsyning.

ABB har anbefalet Roskilde Festival at installere et harmonisk filter til strømforsyningen af Apolloteltet. Målinger har vist, at festivalens generatorer har været belastet af harmoniske strømme, der forvrider sinuskurven, og giver spændingsforstyrrelser, effekttab og overbelastning af kabler og i sidste ende udkobler generatorerne.
Det er første gang ABB installerer et harmonisk filter på Roskilde Festival, hvor strømforbruget alene på Apollo-scenen kan nå op på 400 ampere. Det svarer til mere end 20 parcelhuses forbrug.
- Vi har klare forventninger om, at Apolloteltet ikke vil opleve strømsvigt, når det harmoniske filter sættes i drift. Vi vil løbende måle og analysere forsynings kvaliteten til teltet, og resultatet vil foreligge sidst på festivalen, fortæller Rasmus Theill, produktchef i ABB.
Udover at sikre en stabil strømforsyning til scene, lys og lyd forventer ABB, at festivalen med en harmonisk filterløsning, vil kunne reducere skader på generator, samt opnå en langt bedre effektudnyttelse af festivallens generatorer og transformere.

Læs mere om aktive filtre her
Mød ABB på Facebook her

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.078