23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Succes ved årets Køle- og Varmepumpeforum

Helle og Henrik gav den gas!

Helle Ryssel Clemmensen og Henrik Schou fra Geopal gav den gas til året Køle- og Varmepumpeforum i IDA Huset i København!

De hilste på alle de besøgende og mødte en masse dygtige folk fra branchen. I løbet af dagen fik de hørt flere spændende oplæg om emnet og blev klogere på de seneste resultater inden for køling og varmepumper.

Ved vores stand kunne de besøgende blive klogere på gasdetektering til køleanlæg. For når man arbejder med køle-, AC-, ventilations- eller varmepumpeteknologi, så kan der være risiko for udslip af giftige og eksplosive gasser som ammoniak, propan, kuldioxid, freon eller andre kølemiddelgasser!
Gasdetektering i køleanlæg er derfor ofte en nødvendighed eller påbudt på grund af risikoen for gaslækager af disse farlige gasser, som ikke kun kan være livstruende, men også skadeligt for miljøet og meget omkostningstungt for brugerne.

Helle og Henrik var glade for at deltage - ikke kun for at blive klogere - men også for at kunne fortælle om vigtigheden ved gasdetektering, når man arbejder med farlige kølemidler.

Var du ikke med? Så kontakt os og hør mere om, hvordan Geopal kan sikre dig og dine medarbejdere et sundt og sikkert arbejdsmiljø - hver eneste dag!

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.047