23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aalborg CSP byder velkommen til endnu et nyt ansigt

Aalborg CSPs fjernvarmeafdeling har udvidet teamet endnu engang; denne gang med ansættelsen af Henrik Kraft som ny projektleder og projektingeniør.

Henrik vil indgå i Aalborg CSPs fjernvarmeafdeling, hvor han vil bidrage til udviklingen og implementeringen af nye varmepumpeprojekter samt projekter med fokus på industriel køling. Henriks opgaver vil bl.a. inkludere projektledelse og anlægsdesign af såvel varmepumpe- som køleanlæg.

Henrik er uddannet maskinarbejder samt maskinmester med en professionsbachelor i maritim og maskinteknisk ledelse og drift. Med mere end 30 års erfaring indenfor køleindustrien som henholdsvis kølemontør, processingeniør og projektleder har Henrik opbygget et bredt kendskab til energioptimering samt proces, styring- og reguleringsdesign. Henriks mangeårige erfaring med varme- og køleanlæg gør ham til et stærkt aktiv for virksomheden under såvel design som udførelsen af igangværende og fremtidige projekter inden for samme område.

Henrik har tidligere været ansat hos Sabroe og Victor Energi- og Køleteknik som henholdsvis supervisor og projektleder. Hos sidstnævnte bidrog Henrik bl.a. til udviklingen og implementeringen af varmepumpeanlæg med en samlet anlægskapacitet på 100MW.

Vi byder Henrik Kraft velkommen til Aalborg CSP.

Læs også: Aalborg CSP udvider kompetencefeltet

Aalborg CSP A/S
Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21142042
P nummer: 1004726853

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047