23948sdkhjf

Aalborg CSP ansætter ny senioringeniør og produktmanager

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aalborg CSP A/S

Aalborg CSP har den seneste tid tilført 80+ års varmepumpeerfaring til medarbejderstaben. Virksomheden har bl.a. ansat Christian Christensen som ny Senioringeniør og Produktmanager i virksomhedens fjernvarmeafdeling.

Som en del af Aalborg CSPs fjernvarmeafdeling vil Christian beskæftige sig med salg og udvikling af varmepumperprojekter og større køleanlæg til såvel fjernvarme som industri herunder tilbuds- og licitationsarbejde, projektering, beregninger, engineering m.v. Christian vil ydermere supportere virksomheden indenfor solvarme, damvarmelagring og andre energi-teknologier, hvori der indgår termiske systemløsninger.

Christian er uddannet maskiningeniør fra Århus Universitet og har mere end 35 års erfaring med salg og produkt- og projektudvikling indenfor køle- og varmepumpeindustrien. Christian har således et indgående kendskab til systemdesign indenfor industrielle køle- og varmeanlæg samt til energioptimering og varmegenindvinding.

Christian har tidligere været ansat hos Sabroe Refrigeration, senere hen YORK Refrigeration og Johnson Controls, samt Innoterm A/S. Han har ydermere boet i både Singapore og Australien, hvor han beskæftigede sig med design og salg af industrielle køleanlæg i store dele af sydøstasien samt procesudstyr til fødevareindustrien.

Vi byder Christian Christensen velkommen til Aalborg CSP.

Læs også: Aalborg CSP udvider kompetencefeltet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aalborg CSP A/S

Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Danmark
Aalborg CSP A/S

Send til en kollega

0.095