23948sdkhjf

Et usædvanligt servicebesøg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geopal System A/S

Servicetekniker Torben fra Geopal måtte have sikkerhedssele på, da han skulle 2 meter ned i en grav under et renseanlæg.

Det var tid til det årlige servicebesøg hos en af vores kunder, som er pumpeproducent. For at Torben kunne udføre serviceeftersynet skulle han under jorden, hvor gasdetektorerne er placeret.

Geopal har tidligere installeret to GP-ELK detektorer, da de er lavet af robuste materialer designet til et aggressivt miljø og derfor perfekte til denne situation. De detekterer svovlbrinte (H2S), som er en gas, der er både brandfarlig og giftig selv ved lave koncentrationer!

Renseanlæg er typiske arbejdspladser, der er i risiko for udslip af denne giftige og brandfarlige gas, da H2S dannes i forbindelse med nedbrydning af organisk stof under anaerobe forhold. Hvis du arbejder på et rensesanlæg, et biogasanlæg eller i kloakken, arbejder du sandsynligvis sammen med denne farlige gas, og gasdetektering er en nødvendighed for at undgå personskade og arbejdsulykker.

Ved serviceeftersynet har Torben testet og kalibreret detektorerne og sikret, at alle sikkerhedskrav blev opfyldt. De to GP-ELK detektorer, der anvender elektrokemiske sensorer, overvåger eventuelle gaslækager og giver en alarm, når grænseværdierne nås. Ved alarm vil der blive sendt signaler til kontrolrummet, hvorefter anlægget automatisk lukker ned og alarmerer renseanlæggets medarbejdere, mens lækageniveauet stadig er lavt med minimale risici til følge.

Med dette serviceeftersyn har Torben sikret vores kunde en fortsat tryg arbejdsplads!

Arbejder du også sammen med H2S eller vil du bare vide mere om svovlbrinte? Læs vores artikel eller kontakt os, så rådgiver vi dig gerne!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geopal System A/S

Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Danmark
Geopal System A/S

Send til en kollega

0.094