23948sdkhjf

Arbejder du med kølemidler?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geopal System A/S

Geopal deltager igen i år ved årets Køle- og Varmepumpeforum den 23. marts 2023 i IDA Huset i København!

Her kan du hilse på Helle Ryssel Clemmensen og Henrik Schou, som viser et udvalg af vores gasdetektorer til køle- og frostrum.

Hvis du arbejder med køle-, AC-, ventilations- eller varmepumpeteknologi, arbejder du sandsynligvis sammen med giftige og eksplosive gasser som ammoniak, propan, kuldioxid, freon eller andre kølemiddelgasser!

Gasdetektering i køleanlæg er derfor ofte en nødvendighed eller påbudt på grund af risikoen for gaslækager af disse farlige gasser, som ikke kun kan være livstruende, men også skadeligt for miljøet og meget omkostningstungt for brugerne. Skræmmende, ikke sandt?

Heldigvis er der hjælp at hente! For med professionelle gasdetektorer fra Geopal kan du og dine kolleger arbejde sikkert og trygt. Så uanset om din gasart hedder R134a, R1234ze, NH3, CO2, R290 eller noget helt sjette, så har vi helt sikkert løsningen til din arbejdsplads.

Helle og Henrik glæder sig til at hilse på dig - og fortælle, hvordan vi kan sikre dig og dine medarbejdere et sundt og sikkert arbejdsmiljø - hver eneste dag!

Tilmeld dig her.

Kan du ikke deltage?

Så kontakt en af vores rådgivere, som kan fortælle dig mere om gasdetekering til kølemidler.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geopal System A/S

Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Danmark
Geopal System A/S

Send til en kollega

0.094