23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi udvider produktionen!

Sig hej til Nicolai!

Nicolai er blevet en del af Geopals produktionshold. Her skal han være med til at optimere produktionsprocessen, også skal han analysere, designe, teste, dokumentere samt vedligeholde og optimere vores produkter.

Når Nicolai ikke er på kontoret, skifter han gasdetektorerne ud med terninger og drager. I hans fritid nyder han nemlig at hænge ud med vennerne og spille brætspil, og valget falder ofte på Dungeons & Dragons.

Vi er meget begejstrede for vores nye kollega - og vores produktionsteam jubler, da de nu har fået et par ekstra og dygtige hænder! I 2022 færdiggjorde Nicolai nemlig sin kandidat som elektroingeniør, og kan derfor blandt andet bidrage med innovative og friske øjne samt den nyeste viden inden for elektroteknologi.

Vi byder Nicolai et eksplosivt velkommen til Geopal og produktionsholdet, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde!

Vidste du, at Geopal har egen produktion? 

Fordi vi har egen produktion, har vores dygtige og erfarne produktionsmedarbejdere et indgående kendskab til alle vores produkter og kan tilpase og fremstille forskellige produkter, som passer lige netop til dig og din virksomhed.
Ligeledes har vi gasalarmsystemer, gasdetektorer og kalibreringsgasser samt tilhørende reservedele på lager for hurtig levering.

Så står du og mangler en reservedel, eller har du brug et produkt, som passer til lige netop din virksomhed? 

Så kontakt Nicolai og resten af produktionsholdet på +45 4567 0600 eller send os en mail på info@geopal.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.063